Σον ΜπινΣον Μπιν - Ταινίες - Σελίδα 1

Εμφάνιση 1-24 από 45 ταινίες

Κριτική ταινιών

Τα Πνεύματα του Ινισερίν (2022)

5 χρόνια μετά τη λαμπρή σκοτεινή κωμωδία του «Οι Τρεις Πινακιδες Εξω απο το Εμπινγκ, στο Μιζουρι», ο Martin Mcdonagh σκηνοθετεί μια άλλη λαμπρή ιστορία για τη φιλία, τη φιλοδοξία και τη μοναξιά. Η ταινία περιστρέφεται γύρω από 3 αυτά τόξα και και τα 3 έχουν τα τέλεια συμπεράσματά τους και τέμνονται έξυπνα. Είναι ένα από τα καλύτερα σενάρια που έχετε δει ποτέ. Όπως στο Οι Τρεις Πινακιδες,...

Κριτική από Ρούμπιν στις 29/10/2023

Γλυκειά Τσάριτυ (1969)

Υπέροχη ταινία και ερμηνείες σε ένα από τα πιο εμβληματικά μιούζικαλ όλων των εποχών! Αθάνατα τραγούδια, απολαυστικό σενάριο, σαρκασμός, υπέροχη φωτογραφία και εικόνες της Νέας Υόρκης, η πρωτεύουσα του αμερικανικού ονείρου που τελικά ματαιώνει τα φιλόδοξα όνειρα πολλών κατοίκων της. Υπέροχες οι χορογραφίες του Bob Fosse και η ερμηνεία της Shirley Mclaine.

Κριτική από Theo musical στις 25/08/2023

Σκέφτομαι να Βάλω Τέλος (2020)

Τι να πω δε κατάλαβα τίποτα. Η ταινία φαινόταν λίγο κουλη απ'την αρχή αλλά έλεγα κάπως θα μας βάλει ο σκηνοθέτης στο νόημα. Αλλά οι σκηνές γινόντουσαν όλο και πιο ακαταλαβιστηκες και οι διάλογοι των πρωταγωνιστών: "τι θέλει να μας πει ο ποιητής"; Αν κάποιος έπιασε το μήνυμα της ταινίας ας μου το πει και μένα έτσι για να μου φύγει η απορία.. 2 ολόκληρες ώρες απορίας!..

Κριτική από Κωνσταντινα στις 15/10/2020