Παιζονται συντομα στους κινηματογραφους

Operation Finale (2018)

15 χρόνια μετά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, μια ομάδα μυστικών προκτόρων αναζητά έναν από τους πιο μοχθηρούς εμπνευστές του Ολοκαυτώματος

Στον Ιλιγγο της Παρανομιας (1999)

Έχετε δει αυτή τη ταινία; Γράψτε τη γνώμη σας!

Four Days

Ένα έντονο ψυχολογικό θρίλερ, στο οποίο η ατόφια αθωότητα με την μορφή ενός δεκατετράχρονου, ντροπαλού αγοριού, συγκρούεται θεαματικά με τον ανόθευτο και αδιάλλακτο εγκληματικό υπόκοσμο. Όταν ο πατέρας του αγοριού, ένας μικροαπατεώνας, σκοτώνεται σε μια κακοσχεδιασμένη ληστεία, το αγόρι μένει ξαφνικά μόνο του κυριολεκτικά με την τσάντα στο χέρι: περισσότερα από εκατό χιλιάδες δολλάρια σε μετρητά κλεμμένα.

Καταδιωκόμενος από τον συνέταιρο του πατέρα του, που ζητούσε εκδίκηση, το αγόρι το σκάει. Κάνοντας ωτοστόπ, μπαίνει στο αυτοκίνητο της σαγηνευτικής και γατίσιας Κρύσταλ, μιας μοναχικής, πανέμορφης γυναίκας πάνω από δέκα χρόνια μεγαλύτερής του. Γρήγορα, δημιουργούνται δεσμοί μεταξύ τους, δεσμοί απληστίας αναμεμειγμένης με τρυφερότητα. Η Κρύσταλ και το αγόρι αντιμετωπίζουν διαδοχικά, μια σειρά από επικίνδυνους και παραπλανητικούς χαρακτήρες, καθώς και τον δολοφονικά ζηλιάρη σύζηγο της Κρύσταλ.
Hollywood

Εχετε δει αυτη τη ταινια; Γραψτε τη γνωμη σας!

Δραματικές ταινίες του 1999 - Οι καλύτερες δραματικές ταινίες του 1999 - Οι καλύτερες ταινίες του 1999