Παιζεις Μπαλα Η Τα Παιζεις (2004)

Έχετε δει αυτή τη ταινία; Γράψτε τη γνώμη σας!

Dodgeball: A True Underdog Story

Το Ντότζμπολ είναι ένα άθλημα που μοιάζει με το παιχνίδι που όλοι παίξαμε μικροί, "τα μήλα", και εδώ και λίγο καιρό έχει αρχίσει να μετατρέπεται σε πολιτιστικό φαινόμενο! Επαγγελματικά πρωταθλήματα Ντότζμπολ για ενήλικες διοργανώνονται στις μεγάλες πόλεις των Ηνωμένων Πολιτειών, το περιοδικό Vanity Fair το ανακήρυξε "ΤΟ άθλημα" και τόσο οι New York Times όσο και το περιοδικό Fortune πρόσφατα κήρυξαν την επίσημη αναγέννησή του!

Ο πρωταγωνιστής της ιστορίας, ο Πίτερ ΛαΦλέρ (Βινς Βον), είναι ένας χαρισματικός αυτοδημιούργητος άνθρωπος, ιδιοκτήτης του μάλλον αποτυχημένου γυμναστηρίου Aβερετζ Τζο. Το πελατολόγιο του; Aθλιο! Ένας τύπος που ντύνεται πειρατής, ένας κοκκαλιάρης σπασίκλας που ονειρεύεται πως "ρίχνει" μια μαζορέτα, ένας μανιακός λάτρης των εκκεντρικών σπορ, ένας ηλίθιος νεαρός και τελευταίος και χειρότερος ένας φαντασμένος τύπος που έχει άποψη για τα πάντα αλλά φυσικά δεν ξέρει απολύτως τίποτα!

Το μικρό και ταπεινό γυμναστήριο του Πίτερ μπαίνει στο στόχαστρο του Γουάιτ Γκόλντμαν (Μπεν Στίλερ), του πανίσχυρου εγωκεντρικού ιδιοκτήτη του Γκλόμπο Τζιμ, ενός αστραφτερού γυμναστηρίου - ναού στο φίτνες. Ο Γουάιτ σκοπεύει να πάρει στα χέρια του το Aβερετζ Τζο και τη δουλειά του κάνουν ευκολότερη τα ανύπαρκτα λογιστικά βιβλία του Πίτερ.

Μια τράπεζα έχει ήδη στείλει τη δικηγόρο Κέιτ Βιτς (Κριστίν Τέιλορ) στο Aβερετζ Τζο για να τακτοποιήσει τις εκκρεμότητες και να παραχωρήσει το γυμναστήριο στη δικαιοδοσία του Γκλόμπο... Όμως η αγορίστικη γοητεία του Πίτερ θα κερδίσει την Κέιτ και εκείνη θα ενταχθεί στην ομάδα των... "απόβλητων της κοινωνίας" και θα συμμαχήσει μαζί τους στον αγώνα ενάντια στις πιθανότητες - αλλά και ενάντια στη δική τους ανικανότητα - για να σώσουν το βερετζ Τζο από το κλείσιμο. Πώς θα το καταφέρουν αυτό; Με μία ανοικτή αναμέτρηση δυνάμεων στο Ντότζμπολ με το Γκλόμπο Τζιμ!
Twentieth Century Fox Film Corporation

Εχετε δει αυτη τη ταινια; Γραψτε τη γνωμη σας!

Παιζεις Μπαλα Η Τα Παιζεις (2004)

Σπορ ταινίες του 2004 - Οι καλύτερες σπορ ταινίες του 2004 - Οι καλύτερες ταινίες του 2004