Ασυλληπτοι Απατεωνες (2006)

Έχετε δει αυτή τη ταινία; Γράψτε τη γνώμη σας!

Robin-B-Hood (Bo bui gai wak)

Ο Θονγκς είναι ένας τύπος που ζει στο Χονγκ Κονγκ και είναι εθισμένος στον τζόγο. Η τύχη, όμως, δεν είναι με το μέρος του. Χάνει μεγάλα χρηματικά ποσά και αναγκάζεται να δανειστεί. Κυνηγημένος από τους χρεώστες του, παρακινείται από τον άπληστο σπιτονοικοκύρη του να συνεργαστεί μαζί του σε μικρές, «εύκολες» ληστείες.

Μαζί με τον αεικίνητο και καιροσκόπο Όκτοπους, οι τρεις τους απαγάγουν το εγγόνι ενός μεγιστάνα - μαφιόζου. Που τυχαίνει να είναι... μωρό! Όμως, λόγω κάποιων αναπάντεχων συμβάντων, δεν καταφέρνουν να παραδώσουν το μωρό στη μαφία, όπως είχαν προγραμματίσει. Έτσι, δεν μπορούν να κάνουν τίποτε άλλο από το να το... φροντίσουν!

Με την βοήθεια της «αγγελικής» νοσοκόμας, Μέλοντι, της τρελής για μωρά συζύγου του σπιτονοικοκύρη και της εφήβης συζύγου του Όκτοπους, της Γιαν, οι... σκληροί αυτοί άνδρες θα ανακαλύψουν τη χαρά της... μητρότητας! Όταν αντιλαμβάνονται ότι η τοπική μαφία θέλει να σκοτώσει το συγκεκριμένο μωρό, αποφασίζουν να μετατρέψουν τον όμηρό τους σε προστατευόμενο.
Στριμωγμένοι από μπάτσους και απειλούμενοι από τους βίαιους γκάνγκστερ, οι τρεις αυτοί αδιόρθωτα χαρούμενοι τύποι ξεκινούν μια ανατριχιαστικά επικίνδυνη και ξεκαρδιστικά αστεία καταδίωξη, προκειμένου να βάλουν το μωρό, σώο και αβλαβές, πίσω στην κούνια του
Hollywood

Εχετε δει αυτη τη ταινια; Γραψτε τη γνωμη σας!

Ασυλληπτοι Απατεωνες (2006)

Ταινίες πολεμικών τεχνών του 2006 - Οι καλύτερες ταινίες πολεμικών τεχνών του 2006 - Οι καλύτερες ταινίες του 2006