Ron McLellen - Ταινίες

Κριτική ταινιών

Ένα Ήσυχο Μέρος (2018)

Σε μια κατεστρεμένη Γη που ξεχειλίζει από θανατηφόρους και ευαίσθητους στους ήχους κυνηγούς, πιθανότατα εξωγήινης προέλευσης, οι Abbotts αγωνίζονται να επιβιώσουν σε μια έρημη πόλη της Νέας Υόρκης, σε μια νέα εποχή απόλυτης σιωπής. Καθώς ο νέος αυτός τύπος εισβολέα προσελκύεται από τον θόρυβο, ακόμη και ο παραμικρός ήχος μπορεί να είναι θανατηφόρος. Έχουν ήδη περάσει δώδεκα μήνες...

Κριτική από Jon07 στις 19/02/2024

Η Γυναίκα Βασιλιάς (2022)

Εργαρα από τις λίγες!!! Είναι μια πραγματικότητα που υπήρχε αλλά η δύναμη της ψυχής και του μυαλού φτάνει σε άλλους ορίζοντες!!! Δύσκολα μονοπάτια ζουν οι γυναίκες αλλά χάρη σ' αυτές έχουμε την ελευθερία μας!!!! Λυπάμαι για όσα πέρασαν και όσα περνούν και στη σημερινή εποχή πολλές γυναίκες.... Συγχαρητήρια στους σκηνοθέτες και στους σεναριογράφους!!

Κριτική από Βίκη στις 27/09/2023

Το Φάντασμα της Όπερας (2004)

Καταπληκτική !!! Η μουσική του δημιουργού Andrew Loyd Weber η σκηνοθεσία και οι φωνές των ηθοποιών σε ταξιδεύουν σε ένα κόσμο μαγικό. Όσοι αγαπούν τα μιούζικαλ αυτήν την ταινία θα την λατρέψουν !!! Η μεγάλη έκπληξη ο Τζεραρτν Μπάτλερ τόσο υποκριτικά όσο και φωνητικά !!! Το ενδιαφέρον στην πλοκή παραμένει αμείωτο από το πρώτο λεπτό μέχρι το τελευταίο.

Κριτική από Δημοσθένης στις 28/12/2023