Γάμος Μετ' Εμποδίων (2023)

Shotgun Wedding

5.5

Υπόθεση: Η Darcy και ο Tom συγκεντρώνουν τις αξιαγάπητες αλλά πολύ παρεμβατικές οικογένειες του σε ένα απόλυτα εξωτικό προορισμό για τον γάμο τους. Μόνο που η σχέση των μελλόνυμφων γεμίζει σύννεφα και σαν να μην ήταν αυτό αρκετό ξαφνικά γίνονται όλοι θύματα μιας παράξενης ομηρείας. Η φράση «μέχρι να μας χωρίσει ο θάνατος αποκτά μια τελείως διαφορετική ερμηνεία καθώς η Darcy και ο Tom παλεύουν να σώσουν τους αγαπημένους τους, εκτός κι’ αν προλάβουν να σκοτώσουν ο ένας τον άλλο πρώτα!

Βαθμολογήστε την ταινία!

Βαθμολογήθηκε

Κριτική ταινίας από τους επισκέπτες

  • Alfazita 04/03/2024 23:11

    Αδιάφορη έως κουραστική, με overacting χαζομάρες των πρωταγωνιστών σε καποαι σημεία χωρίς να προσφέρει τίποτα το ιδιαίτερο, δεν άντεξα καν να τη δω ολόκληρη, χάσιμο χρόνου.

  • Μαρίνα 02/12/2023 14:50

    Η Jennifer Lopez προσπαθεί λίγο στην αρχή, αλλά δεν αρκεί, καθώς δεν μπορεί να συγκρατηθεί στη θλιβερή πραγματικότητα ότι αυτή είναι μια απίστευτα κακή ταινία. Το σενάριο είναι κακό, η υπόθεση είναι λίγο ανόητη και δεν υπάρχει χημεία μεταξύ των χαρακτήρων. Ειλικρινά μοιάζει με κλασική ταινία του Adam Sandler που θα προσπαθήσει να σας πείσει ότι έγινε με πάθος και οτι είναι από τις καλύτερές του μέχρι τώρα. Ίσως μπορώ να κοιτάξω πέρα ​​από ένα κακό σενάριο και ακόμη και κάποιες κακές ερμηνείες, αν ήταν αστεία ή είχε δράση, αλλά δεν έχει κανένα από τα δύο. Δεν γέλασα ούτε μια φορά τα πρώτα 40 λεπτά. Δεν θα μπω καν στον κόπο να περιγράψω τη δράση. Δεν καταλαβαίνω λοιπόν γιατί αυτή η ταινία βγήκε στις αίθουσες. Το πιο θετικό της ταινίας είναι ότι δεν είναι σούπερ βαρετή, αλλά μέχρι εκεί... μια όμορφη Jennifer Lopez απλά δεν αρκεί. Κάνε κάτι καλύτερο Χόλιγουντ

Έχετε δει αυτή τη ταινία; Γράψτε μια κριτική
Για να βαθμολογήσετε τη ταινία, η κριτική σας πρέπει να ξεπερνά τους 350 χαρακτήρες