Ριπ ΤορνΡιπ Τορν - Ταινίες - Σελίδα 1

Εμφάνιση 1-24 από 25 ταινίες

Κριτική ταινιών

Βασικό Ένστικτο 2 (2006)

Αρκετά καλή ταινία. Δεν την είχα δει, γιατί είχα επηρεαστεί από τις αρνητικές κριτικές. Διάβασα εδώ όμως τα σχόλια των αναγνωστών κι αποφάσισα να τη δω. Τελικά το κοινό έχει δίκιο κι όχι οι κριτικοί (αν και υπήρξαν και κάποιοι που έγραψαν συμπαθητικές κριτικές). Συνοψίζω: Βλέπεται όντως αυτόνομα κι έχει αινιγματικό-σκοτεινό τέλος (η απόλυτη ανατροπή).

Κριτική από ΚΡΙΤΙΚΗ στις 26/10/2018

Το Φάντασμα της Όπερας (2004)

Καταπληκτική !!! Η μουσική του δημιουργού Andrew Loyd Weber η σκηνοθεσία και οι φωνές των ηθοποιών σε ταξιδεύουν σε ένα κόσμο μαγικό. Όσοι αγαπούν τα μιούζικαλ αυτήν την ταινία θα την λατρέψουν !!! Η μεγάλη έκπληξη ο Τζεραρτν Μπάτλερ τόσο υποκριτικά όσο και φωνητικά !!! Το ενδιαφέρον στην πλοκή παραμένει αμείωτο από το πρώτο λεπτό μέχρι το τελευταίο.

Κριτική από Δημοσθένης στις 28/12/2023

Μπλε Ουρανός (1994)

Το μόνο ενδιαφέρον της ταινίας τελικά είναι ο tommy lee jones 30 χρόνια πριν. Η ταινία ξεκίνησε καλά, έχοντας ταυτόχρονα και κωμωδία και δράμα, μετά άρχισε να μπερδεύει πολλά θέματα στην υπόθεση, μετά έγινε φαντασίας με καταστάσεις σε καμία περίπτωση δεν θα συνέβαιναν στην κανονική ζωή και στο τέλος μας έδωσε ένα απότομο happy ending τραβηγμένο από τα μαλλιά. Ούτε η Τζέσικα λανγκ...

Κριτική από Πάτροκλος στις 29/03/2022