Malcolm StorryMalcolm Storry - Ταινίες

Κριτική ταινιών

Αγρυπνος στο Σιάτλ (1993)

Πολύ γλυκιά ταινία με εξαιρετικές ερμηνείες και δυο, από τους πιο αγαπημένους μας ηθοποιούς..!!!! Διαχρονική ταινία που όσες φορές και να την δεις αισθάνεσαι το ίδιο ενδιαφέρον και τις ίδιες συγκινήσεις, όπως την πρώτη φορά που θα την είχες δει. Αξίζει σαν ταινία...!!!! Πάρα πολύ καλή..!!!!

Κριτική από ΔΩΡΟΘΕΑ στις 07/01/2020

10η Μέρα (2012)

Συγκλονιστική ταινία που στοιχειώνεται από την αλήθεια ενός πραγματικού ντοκιμαντέρ αλλά χρησιμοποιώντας κανονικούς, αν και ερασιτέχνες, ηθοποιούς στους ρόλους των μεταναστών. Που για να σωθούν αποφασίζουν να μπουν στο μαρτύριο ενός εξαιρετικά επικίνδυνου ταξιδιού. Ταξιδιού που τους οδηγεί αντί για την σωτηρία, σε μια απείρως χειρότερη μοίρα.

Κριτική από cinemad στις 29/12/2022

Gold (2016)

Η σύνοψη αυτής της ταινίας δεν θα μπορούσε να είναι πιο παραπλανητική. Στη πραγματικότητα δεν πρόκειται για «ένα ταξίδι για να βρει χρυσό στη μη χαρτογραφημένη ζούγκλα της Ινδονησίας», όπως δηλώνει η περίληψη. Μοιάζει περισσότερο με ένα δράμα που εξελίσεται σε γραφεία στη μεγάλη πόλη, δείχνοντας μόνο σποραδικές σκηνές πραγματικής αναζήτησης χρυσού. Έχει εντελώς εσφαλμένη εστίαση...

Κριτική από Δανάη στις 15/06/2021