Maureen O'BrienMaureen O'Brien - Ταινίες

Κριτική ταινιών

Έλα να τη Βρούμε Απόψε (2011)

Οι κωμωδίες εφήβων / νεαρών ενηλίκων της δεκαετίας του '80 παραμένουν τόσο δημοφιλείς που είναι φυσικό να πιστεύουμε ότι το Χόλιγουντ θα προσπαθεί να εκμεταλλευτεί το είδος για νοσταλγικούς σκοπούς. Δυστυχώς, οι περισσότερες απόπειρες αναβίωσης του πνεύματος αυτών των ταινιών έχουν αποτύχει. Σε αντίθεση με πολλές τέτοιες ταινίες, οι οποίες συχνά παρασύρονται σε παρωδία, το "Έλα...

Κριτική από Μαριτα στις 12/09/2020

Σκέφτομαι να Βάλω Τέλος (2020)

Τι να πω δε κατάλαβα τίποτα. Η ταινία φαινόταν λίγο κουλη απ'την αρχή αλλά έλεγα κάπως θα μας βάλει ο σκηνοθέτης στο νόημα. Αλλά οι σκηνές γινόντουσαν όλο και πιο ακαταλαβιστηκες και οι διάλογοι των πρωταγωνιστών: "τι θέλει να μας πει ο ποιητής"; Αν κάποιος έπιασε το μήνυμα της ταινίας ας μου το πει και μένα έτσι για να μου φύγει η απορία.. 2 ολόκληρες ώρες απορίας!..

Κριτική από Κωνσταντινα στις 15/10/2020

Ευτυχία (2019)

ΦΟΒΕΡΗ ΤΑΙΝΙΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΙ.ΦΟΒΕΡΕΣ ΕΡΜΗΝΙΕΣ .ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΦΟΒΕΡΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ.ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΔΩ ΘΑ ΒΓΕΙ ΣΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΛΑΜΠ? ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΤΗΝ ΔΩ .ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΡΑΒΕΥΤΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΙΑ ΤΑΙΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΜΕΝΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗ ΚΑΡΔΙΑ ΜΠΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ.

Κριτική από ΓΕΩΡΓΙΑ στις 13/05/2020