Dayna SchaafDayna Schaaf - Ταινίες

Κριτική ταινιών

Μικρά Αθώα Ψέματα 2 (2019)

Επτά χρόνια μετά την επιτυχία της ταινίας Μικρά Αθώα Ψέμματα (Les Petits Mouchoirs) έρχεται η πολυαναμενόμενη συνέχεια και φαίνεται οτι άξιζε τον κόπο να περιμένουμε. Η επιτυχία της δεν είναι στην μάλλον προβλέψιμη πλοκή της, αλλά στη χημεία στην οθόνη, στους χαρακτήρες στους οποίους αναγνωρίζουμε τον εαυτό μας και τους φίλους μας και την εκπληκτική ζεστή ατμόσφαιρα που κάνει κάποιον...

Κριτική από Kitty Fly στις 06/08/2020

Βασικό Ένστικτο 2 (2006)

Αρκετά καλή ταινία. Δεν την είχα δει, γιατί είχα επηρεαστεί από τις αρνητικές κριτικές. Διάβασα εδώ όμως τα σχόλια των αναγνωστών κι αποφάσισα να τη δω. Τελικά το κοινό έχει δίκιο κι όχι οι κριτικοί (αν και υπήρξαν και κάποιοι που έγραψαν συμπαθητικές κριτικές). Συνοψίζω: Βλέπεται όντως αυτόνομα κι έχει αινιγματικό-σκοτεινό τέλος (η απόλυτη ανατροπή).

Κριτική από ΚΡΙΤΙΚΗ στις 26/10/2018

Ευτυχία (2019)

ΦΟΒΕΡΗ ΤΑΙΝΙΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΙ.ΦΟΒΕΡΕΣ ΕΡΜΗΝΙΕΣ .ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΦΟΒΕΡΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ.ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΔΩ ΘΑ ΒΓΕΙ ΣΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΛΑΜΠ? ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΤΗΝ ΔΩ .ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΡΑΒΕΥΤΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΙΑ ΤΑΙΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΜΕΝΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗ ΚΑΡΔΙΑ ΜΠΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ.

Κριτική από ΓΕΩΡΓΙΑ στις 13/05/2020