Mark WinnickMark Winnick - Ταινίες

Κριτική ταινιών

Jarhead 3: Η Πολιορκία (2016)

Κάθε sequel του Jarhead και χειρότερο. Αμερικανοί στρατιώτες στη Μέση Ανατολή ενάντια σε φανατικούς τζιχαντιστές. Τόσο πρωτότυπο. Σα να βλέπεις shoot-em up στον υπολογιστή, χωρίς να παίζεις εσύ. Ανύπαρκτο σενάριο, αδιάφοροι (και ίσως κακοί) πρωταγωνιστές, καμία σκηνοθεσία σε μια λαίλαπα πυροβολισμών και σκοτωμών χωρίς νόημα.

Κριτική από ΠαΠι στις 04/07/2018

Η Πλατφόρμα (2019)

Θελει γερό στομάχι. Πολυ ιδιαίτερη ταινία που όντως περνάει κάποια μηνύματα κ μας δείχνει πώς είναι δομημένη η κοινωνία μας.Τα άγρια ένστικτα του ανθρώπου ειδικα οταν είναι για την επιβίωση του.Αλλα μόνο για την επιβίωση του;;; Κάποιοι λίγοι παλεύουν για την αλλαγη της κοινωνίας κ πολλοί σκεφτόνται μόνο το Εγώ!

Κριτική από Anna στις 19/09/2022

Ράγκναροκ (2020)

Σχεδόν όλα τα σκανδιναβικά Noir έχουν κάποιο είδος βιομηχανίας / εργοστασίου ως μέρος της ιστορίας τους. Το εργοστάσιο είναι ακόμα ένα μικρό πιόνι σε ολόκληρο το setup. Η νορβηγική μυθολογία απεικονίζεται με μάλλον αρκετά ακριβή τρόπο. Ο πρωταγωνιστής είναι ένας γήινος, ευάλωτος αλλά προικισμένος έφηβος και προχωρά στη σειρά με μεγάλη ηρεμία. Ποτέ δεν αισθάνεστε απογοητευμένοι με...

Κριτική από AcideeC στις 21/08/2020