Grigoris ArnaoutoglouGrigoris Arnaoutoglou - Ταινίες

Κριτική ταινιών

Μα Φυσικά και Νοιάζομαι (2020)

Απο τις πολύ μέτριες ταινίες που έχω δει τελευταία.Το σενάριο τραβηγμένο από τα μαλλιά,η σκηνοθεσία για κλάματα,οι ηθοποιοί κάναν ότι μπορούσαν για να περάσει το δίωρο. Ούτε κωμωδία ούτε θρίλερ.Απο την αρχη σχεδόν δεν αφήνει περιθώρια για αυταπάτες.Με εκνεύρισε και έχασα 2 ώρες τζάμπα.Δεν τη συστήνω σε κανέναν.

Κριτική από Ρίτα Καψιώτη στις 27/02/2021

Βασίλισσα της Γης (2015)

Ένα ψυχολογικό θρίλερ που γράφτηκε και σκηνοθετήθηκε από τον ανεξάρτητο σκηνοθέτη και ηθοποιό, Alex Ross Perry. Αφηγείται την ιστορία δύο φιλενάδων της παιδικής ηλικίας, που ξαναβρίσκονται σε μια λίμνη ως ενήλικες γυναίκες και ανακαλύπτουν ότι δεν αισθάνονται πλέον κοντά. Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Elisabeth Moss, Katherine Waterston και Patrick Fugit. Η ταινία είναι πολύ εντυπωσιακή,...

Κριτική από Κατερίνα στις 26/08/2020

10η Μέρα (2012)

Συγκλονιστική ταινία που στοιχειώνεται από την αλήθεια ενός πραγματικού ντοκιμαντέρ αλλά χρησιμοποιώντας κανονικούς, αν και ερασιτέχνες, ηθοποιούς στους ρόλους των μεταναστών. Που για να σωθούν αποφασίζουν να μπουν στο μαρτύριο ενός εξαιρετικά επικίνδυνου ταξιδιού. Ταξιδιού που τους οδηγεί αντί για την σωτηρία, σε μια απείρως χειρότερη μοίρα.

Κριτική από cinemad στις 29/12/2022