MeliseMelise - Ταινίες

Κριτική ταινιών

Γλυκειά Τσάριτυ (1969)

Υπέροχη ταινία και ερμηνείες σε ένα από τα πιο εμβληματικά μιούζικαλ όλων των εποχών! Αθάνατα τραγούδια, απολαυστικό σενάριο, σαρκασμός, υπέροχη φωτογραφία και εικόνες της Νέας Υόρκης, η πρωτεύουσα του αμερικανικού ονείρου που τελικά ματαιώνει τα φιλόδοξα όνειρα πολλών κατοίκων της. Υπέροχες οι χορογραφίες του Bob Fosse και η ερμηνεία της Shirley Mclaine.

Κριτική από Theo musical στις 25/08/2023

Για Πάντα (2020)

Αγαπώ πολύ τον Γιάννη Τσιμιτσέλη και την Κατερίνα Γερονικολου και θα ήθελα πολύ να δω αυτήν την ταινία.Βεβαια νομίζω πως απαγορεύεται για τα παιδιά και είμαι μόλις 12 ετών.Θα προσπαθήσω να πείσω τη μαμά μου να πάμε αλλά δεν το βλέπω.Πσντως ότι και να γίνει εγώ θα τους στηρίζω και θα τους αγαπάω ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!!!

Κριτική από Αργυρω στις 15/12/2019

Θα σε Περιμένω, Πάντα (2016)

Ο Jeremy Irons είναι ένας καθηγητής που ασχολείται με τα άστρα και τη βαρύτητα και τις μαύρες τρύπες του Stephen Hawking. Η Όλγα Κιρίλενκο είναι μια κασκαντέρ. Ήταν σπουδάστριά του. Έχουν σχέση για έξι χρόνια και το πάθος τους φαίνεται να είναι τόσο ώριμο όσο ήταν στην αρχή. Είναι μεγάλος. Φαίνεται μεγάλος. Είναι νέα. Μοιάζει με μοντέλο. Εκείνος πρόκειται να πεθάνει από κάποια εγκεφαλική...

Κριτική από Μαριτα στις 21/08/2019