Jessica Brooks GrantJessica Brooks Grant - Ταινίες

Κριτική ταινιών

Το Τσίρκο Του Μυστηρίου (2003)

Μάλλον η καλύτερη σειρά μυστηρίου όλων των εποχων.Βαρυ ψυχολογικο θρίλερ προσωπική εκτίμηση και σε προσωπικό γούστο, το καλύτερο που έχει υπάρξει ποτέ.Δυστηχως η πανάκριβη αυτή παραγωγή δεν έπιασε τα προσδοκώμενα ταμεία , με αποτέλεσμα να μας αφήσει άφωνους και τρελαμενους χωρίς ποτέ να ολοκληρωθεί παρά τα χιλιάδες αιτήματα στην Hbo για την συνέχεια της σειράς.

Κριτική από ΚΩΝΣΤΑΝΤΊΝΟΣ στις 16/02/2024

Ο Πλανήτης Των Πιθήκων (2001)

Δεν τα κατάφερε ο Τιμ Μπάρτον σ αυτή την επανέκδοση της πρωτότυπης ταινίας του '60 καθώς υστερεί και από την original αλλά και κατά πολύ από τις μεταγενέστερες όπως Η Εξέγερση και Η Αυγή. Το σενάριο μοιάζει λίγο αδέξιο και η σκηνοθεσία φτωχή ακόμα κι αν λάβουμε υπόψη το γεγονός οτι γυρίστηκε 18 χρόνια πριν. Το ίδιο ισχύει και για τον Μαρκ Γουόλμπεργκ που στα νιάτα του δε "γεμίζει"...

Κριτική από Zeus στις 19/07/2019

Το Δείπνο του Βοσκού (2020)

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟ...ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΩΣ ΣΥΝΟΛΟ ΕΡΓΟΥ.ΟΙ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΕΝΑ ΣΤΙΛ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΙΩΘΩ ΣΑΝ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΤΟ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥΣ .ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑΙΝΙΑ, ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΟΤΙ...ΚΑΝΑΜΕ ΤΑΙΝΙΑ. ΚΑΤΩ ΤΟΥ ΜΕΤΡΙΟΥ ΕΠΙΕΙΚΩΣ !!!

Κριτική από ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ στις 01/01/2022