Υψηλα Εγκληματα (2002)

Έχετε δει αυτή τη ταινία; Γράψτε τη γνώμη σας!

High Crimes

Η Κλερ, μια δυναμική δικηγόρος και ο σύζυγος της Τομ, ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας, ζουν μια ονειρεμένη ζωή. Είναι τρελά ερωτευμένοι και σχεδιάζουν να κάνουν τη δική τους οικογένεια. Όμως ένα τυχαίο έγκλημα, μια διάρρηξη στο σπίτι τους, πυροδοτεί μια αλυσίδα γεγονότων που κλονίζουν τον κόσμο τους.

Λίγο μετά τη ληστεία, πράκτορες του FBI τους πλευρίζουν και προς μεγάλη έκπληξη της Κλερ, συλλαμβάνουν τον Τομ. Η κατηγορία; Ασκώντας μια απόρρητη στρατιωτική δραστηριότητα πριν δεκαπέντε χρόνια διέπραξε ένα ειδεχθές έγκλημα πολέμου με θύματα άμαχους πολίτες του Ελ Σαλβαδόρ. Η Κλερ αρχικά πιστεύει ότι πρόκειται για λάθος, ο Τομ όμως παραδέχεται ότι πήρε μέρος σε μια μυστική επιχείρηση, η οποία είχε ως αποτέλεσμα τη σφαγή για την οποία κατηγορείται. Τη διαβεβαιώνει όμως για την αθωότητα του, λέγοντας του ότι οι αληθινοί δράστες προσπαθούν να τον παγιδέψουν διότι είναι ο μόνος που μπορεί να τους κατονομάσει ως τους αυτουργούς του εγκλήματος.

Οι κατηγορίες που τον βαρύνουν επισύρουν την εσχάτη των ποινών και η υπεράσπιση του αποτελεί τη μεγαλύτερη πρόκληση για την Κλερ. Η μάχη που δίνει ώστε να πειστεί και η ίδια για την αθωότητα του, δυσχεραίνει τον ούτως ή άλλως εξοντωτικό δικαστικό αγώνα όπου όλες οι νομικές της μέθοδοι αδρανοποιούνται η μια μετά την άλλη. Μοναδικός της σύμμαχος, ο Τσάρλυ Γκράιμς, ένας πρώην στρατιωτικός δικηγόρος με διάθεση να πάει ενάντια στο σύστημα που τον εξοστράκισε πριν μερικά χρόνια
Twentieth Century Fox Film CorporationRegency EnterprisesNew Regency Pictures

Εχετε δει αυτη τη ταινια; Γραψτε τη γνωμη σας!

Υψηλα Εγκληματα (2002)

Θρίλερ του 2002 - Τα καλύτερα θρίλερ του 2002 - Οι καλύτερες ταινίες του 2002