Υπαλληλος του Μηνα (2006)

Δεν είναι αυτή η ταινία που ψάχνετε; Δείτε επίσης: Ο Υπάλληλος του Μήνα (2004)

Έχετε δει αυτή τη ταινία; Γράψτε τη γνώμη σας!

Employee of the Month

Ο Ζακ και ο Βινς είναι δύο υπάλληλοι ενός τεράστιου σούπερ μάρκετ (από αυτά που λέμε outlet), αλλά αυτό είναι το μοναδικό στοιχείο που τους ενώνει. Ο Ζακ δουλεύει στην αποθήκη και ο Βινς είναι ταμίας. Ο Ζακ είναι αραχτός και ο Βινς ανταγωνιστικός. Ο Ζακ είναι μελαχρινός και ο Βινς είναι ξανθός. Ο Ζακ είναι αξύριστος ενώ ο Βινς καθημερινά φρεσκοξυρισμένος. Ο Ζακ δεν έχει φιλοδοξίες ενώ ο Βινς έχει βγει για 17 συνεχόμενες φορές «Υπάλληλος του Μήνα».

Αν πετύχει να βγει υπάλληλος του μήνα άλλη μια φορά, θα κερδίσει ένα ολοκαίνουργιο, πολυτελές αυτοκίνητο! Τα πράγματα θα αλλάξουν άρδην όταν στο συγκεκριμένο σούπερ μάρκετ προσληφθεί η Έιμι, μια όμορφη ξανθιά ταμίας, που οι φήμες λένε πως τα... «φτιάχνει» μόνο με τον υπάλληλο του μήνα!

Ο Ζακ θα την γουστάρει σφόδρα και θα θελήσει να την κατακτήσει. Έτσι, θα αλλάξει εντελώς συμπεριφορά: πιάνει δουλειά στην ώρα του, γίνεται εξίσου ανταγωνιστικός, μετατρέπεται σε υπόδειγμα υπαλλήλου. Έτσι, κοντράρεται στήθος με στήθος με τον Βινς. Από την άλλη, όμως, παραμελεί τα φιλαράκια του... Ποιος θα είναι ο τελικός και ουσιαστικός... νικητής;
LionsgateSpentzos

Εχετε δει αυτη τη ταινια; Γραψτε τη γνωμη σας!

Υπαλληλος του Μηνα (2006)

Κωμωδίες του 2006 - Οι καλύτερες κωμωδίες του 2006 - Οι καλύτερες ταινίες του 2006