Το Βιβλιο της Ζουγκλας 2 (2003)

Έχετε δει αυτή τη ταινία; Γράψτε τη γνώμη σας!

The Jungle Book 2

Ετοιμαστείτε για μια ολοκαίνουργια περιπέτεια στη ζούγκλα παρέα με τον πολυαγαπημένο Μόγλη και τους φίλους του. Η ιστορία μας ξεκινάει εκεί που σταμάτησε η πρώτη ταινία ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΖΟΥΓΚΛΑΣ.
Ο Μόγλης, μεγάλο αγόρι πια, φεύγει από το χωριό και πάει να μείνει στο χωριό μαζί με τους άλλους ανθρώπους. Τώρα ανήκει σε μια κανονική οικογένεια και ζει μια κανονική ζωή.
Έχει ένα μικρό αδελφό και μια πολύ καλή φίλη, τη Σάντι. Πίσω στη ζούγκλα όμως, ο Μπαλού νιώθει μοναξιά και πηγαίνει κρυφά στο χωριό να δει τον φίλο του. Ξαναρχίζουν τα παιχνίδια και θυμούνται τις παλιές καλές μέρες.
Καθώς ο Μόγλης νιώθει νοσταλγία για την παλιά του ζωή, αποφασίζει να φύγει πάλι για τη ζούγκλα, χωρίς να ειδοποιήσει κανένα από την οικογένεια του. Αλλά αυτή τη φορά δεν είναι μόνος! Η αγαπημένη του φίλη, Σάντι, τον ακολουθεί κρυφά. Μαζί θα αντιμετωπίσουν όλους τους κινδύνους της ζούγκλας και θα βγουν νικητές.
Μια εκπληκτική ταινία για όλη την οικογένεια με εξαιρετική μουσική, που θέτει διλήμματα επιλογών ανάμεσα στις παλιές και νέες σχέσεις
Walt Disney Pictures

Εχετε δει αυτη τη ταινια; Γραψτε τη γνωμη σας!

Το Βιβλιο της Ζουγκλας 2 (2003)

Οικογενειακές ταινίες του 2003 - Οι καλύτερες οικογενειακές ταινίες του 2003 - Οι καλύτερες ταινίες του 2003