Το Ταξι της Νεας Υορκης (2004)

Δεν είναι αυτή η ταινία που ψάχνετε; Δείτε επίσης: Taxi (1998)

Έχετε δει αυτή τη ταινία; Γράψτε τη γνώμη σας!

Taxi

Η Μπελ Γουίλιαμς λατρεύει την ταχύτητα. Κυκλοφορεί στους δρόμους της Νέας Υόρκης με το "πειραγμένο" της ταξί και έχει κερδίσει τη φήμη της πιο γρήγορης κούρσας στην πόλη. Το αληθινό της όνειρο όμως είναι άλλο: η Μπελ θέλει να πάρει το πρωτάθλημα σε πραγματικές κούρσες αγωνιστικών αυτοκινήτων.
Και τα πηγαίνει αρκετά καλά στο ζέσταμα, μέχρι να βρει στο δρόμο της τον Άντι Γουόσμπερν, έναν ενθουσιώδη αστυνομικό, του οποίου οι ικανότητες στις μυστικές αποστολές μπορούν να συγκριθούν μόνο με την πλήρη ανικανότητά του στο τιμόνι! Ο Γουόσμπερν κυνηγάει μία διαφορετική συμμορία από όμορφες βραζιλιάνες λησταρχίνες τραπεζών, με πρώτη και καλύτερη τη Βανέσα, την ψυχρή, αδίστακτη και μακροκάνα αρχηγό τους.
Για να συλλάβει τη συμμορία, ο χωρίς-άδεια-αυτοκινήτου Γουόσμπερν, πείθει την Μπελ να τον βοηθήσει. Εννοείται, ότι η Μπελ έχει την εν λευκώ άδεια να πατήσει όσο γκάζι θέλει και να παραβεί κάθε κώδικα οδικής κυκλοφορίας! Ο μπάτσος και η ταξιτζού - το πιο αταίριαστο ζευγάρι της Νέα Υόρκης - ξεκινάνε ένα κυνηγητό υψηλών ταχυτήτων.
Και ίσως καταφέρουν να πιάσουν τις βραζιλιάνες, αν φυσικά, δε σκοτωθούν πρώτα μεταξύ τους!
Twentieth Century Fox Film CorporationEuropa Corp.Odeon

Εχετε δει αυτη τη ταινια; Γραψτε τη γνωμη σας!

Το Ταξι της Νεας Υορκης (2004)

Οι καλύτερες αστυνομικές ταινίες - Οι καλύτερες ταινίες του 2004