Παιζονται συντομα στους κινηματογραφους

Αιγαιο SOS (2018)

Καλοκαίρι 2018. Ελληνοτουρκικές φρεγάτες οργώνουν τη θάλασσα. Ένας μεγάλος σεισμός στο Αιγαίο φέρνει στην επιφάνεια μια βραχονησίδα σε αμφισβητούμενα χωρικά ύδατα. Έλληνες και Τούρκοι στέλνουν άμεσα ...

Teen Titans: Ο Φοβος (2004)

Δεν είναι αυτή η ταινία που ψάχνετε; Δείτε επίσης: Teen Titans (2003)

Έχετε δει αυτή τη ταινία; Γράψτε τη γνώμη σας!

Teen Titans

Ο Ρόμπιν, ο Σάιμποργκ, ο Στάρφαιρ, ο Μπιστ Μπόι και η Ρέιβεν πρωταγωνιστούν σε έξι δυναμικά, περιπετειώδη επεισόδια από τη δημοφιλή τηλεοπτική σειρά!
Παρόλο που η Ρέιβεν διαθέτει την ικανότητα να ελέγχει τα συναισθήματα της, αυτή τη φορά ξεπερνά τα όρια με αποτέλεσμα να απελευθερώσει πραγματικά τέρατα από μια ταινία τρόμου!
Εν τω μεταξύ ο Ρόμπιν φορά τα παπούτσια χορού του για να συνοδέψει την κόρη του εγκληματία Κίλερ Μοθ στον ετήσιο χορό του σχολείου, όμως εάν το ραντεβού τους τελειώσει άδοξα, ο πατέρας της κοπέλας σκοπεύει να καταστρέψει την πόλη με ένα στρατό μεταλλαγμένων σκόρων!
Και άλλες πολλές περιπέτειες καθώς η νεαρή παρέα των σούπερ ηρώων έρχεται αντιμέτωπη με γιγαντιαία ρομπότ, έναν κακομαθημένο εξωγήινο συνομήλικο τους, έναν εγκληματία από το μέλλον και έναν ακόμα έφηβο σούπερ ήρωα που κατέχει ένα μυστικό που θα μπορούσε να τους σκοτώσει όλους!
DC Comics

Σκηνοθεσια

Εχετε δει αυτη τη ταινια; Γραψτε τη γνωμη σας!

Ταινίες animation του 2004 - Οι καλύτερες ταινίες animation του 2004 - Οι καλύτερες ταινίες του 2004