Παιζονται συντομα στους κινηματογραφους

Ο Βασιλιας των Λιονταριων (2019)

Ο μικρός Simba είναι ο διάδοχος του πατέρα του, Mufasa. Δεν είναι όλοι χαρούμενοι στο βασίλειο, όμως, με την έλευση του μικρού λιονταριού. Ο Scar, ο αδερφός του Mufasa -και μέχρι πρότινος διεκδικητής του θρόνου- έχει ...

Πατημενοι Ορκοι (1987)

Έχετε δει αυτή τη ταινία; Γράψτε τη γνώμη σας!

Broken Vows

Ένας αφοσιωμένος καθολικός ιερέας, ο Τζόσεφ, μπλέκεται σε μια αινιγματική υπόθεση, όταν ένας άγνωστος ετοιμοθάνατος άντρας επικαλείται στα τελευταία του λόγια, ένα γυναικείο όνομα: Νιμ.
Όταν η πανέμορφη φιλενάδα του νεκρού εμφανίζεται ξαφνικά στην εκκλησία του ιερέα, οι δυο τους θα ερευνήσουν μαζί τον μυστήριο θάνατο, ανακαλύπτοντας τελικά μια επικίνδυνη υπόθεση δολοφονίας.
Πιο επικίνδυνη απ' όλα όμως, αποδεικνύεται η αμοιβαία ερωτική έλξη ανάμεσα τους, μια ερωτική δύναμη που βάζει σε κίνδυνο την ιερατική καριέρα του Τζόσεφ και δοκιμάζει την πίστη του στο Θεό.
Ο τραγικός τους έρωτας θα ταράξει την μέχρι τώρα ήσυχη ζωή του Τζόσεφ, που ενώ βρίσκεται στα ίχνη των κακοποιών, έχει να αντιμετωπίσει και ένα μεγάλο δίλημμα: να επιλέξει ανάμεσα στον όρκο του απέναντι στο Θεό και την άσβεστη αγάπη του για τη νεαρή κοπέλα...
RHI EntertainmentProoptiki

Εχετε δει αυτη τη ταινια; Γραψτε τη γνωμη σας!

Πατημενοι Ορκοι (1987)

Αισθηματικές ταινίες του 1987 - Οι καλύτερες αισθηματικές ταινίες του 1987 - Οι καλύτερες ταινίες του 1987