Παιζονται συντομα στους κινηματογραφους

After (2019)

Η ταινία ακολουθεί τη Τέσα, μια συνεπής μαθήτρια γεμάτη φιλοδοξίες και πιστή σύντροφο καθώς ξεκινά το κολέγιο. Εκεί γνωρίζει τον Χάρντιν, έναν επαναστατικό νέο με ένα σκοτεινό μυστικό. Μαζί θα κάνουν ...

Ο Χαρι Ποτερ Και Το Κυπελλο Της Φωτιας (2005)

Έχετε δει αυτή τη ταινία; Γράψτε τη γνώμη σας!

Harry Potter and the Goblet of Fire

Η ώρα ήρθε στη Σχολής Χόγκουαρτς για Μαγείες και Ξόρκια, για την διεξαγωγή του Τριάθλου Μαγείας. Τα τρία μεγαλύτερα σχολεία μαγείας ολόκληρου του κόσμου θα επιλέξουν από ένα εκπρόσωπο για να αγωνιστεί σε αυτό το επικίνδυνο αλλά και συναρπαστικό τουρνουά με έπαθλο το πολυπόθητο Κύπελλο του Τριάθλου Μαγείας. Υπό τον φόβο επανεμφάνισης των οπαδών του Βόλντεμορτ μετά από 13 ολόκληρα χρόνια, των τρομερών θανατοφάγων, το κύπελλο της φωτιάς θα επιλέξει τους εκπρόσωπος των τριών σχολών, Χόγκουαρτς, Μπομπατόν και Ντάρμστρανγκ σε μια μυστικιστική τελετή που θα εκτελέσει ο Καθηγητής Ντάμπλντορ.

Χωρίς να έχει βάλει το όνομα του στο κύπελλο μιας και λόγω της μικρής του ηλικίας δεν επιτρέπεται να λάβει μέρος στους αγώνες, ο Χαρι ξαφνιασμένος παρακολουθεί το κύπελλο να επιλέγει το όνομα του ως αντιπρόσωπο της σχολής. Έχοντας να αντιμετωπίσει ένα δράκο που εκτοξεύει φωτιά από το στόμα του, να βουτήξει στα βάθη μιας μεγάλης λίμνης και να διασχίσει ένα λαβύρινθο που δείχνει να είναι ζωντανός, ο Χαρι ετοιμάζεται για τον αγώνα αλλά κυρίως προσπαθεί να βρει το θάρρος να ζητήσει από την υπέροχη Τσο Τσανγκ (ΚΕΪΤΙ ΛΙΟΥΝΓΚ) να τον συνοδεύσει στο χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν κάτι που αποδεικνύεται ακόμα δυσκολότερο.

Καθώς ο Χαρι ετοιμάζεται για το τελικό αγώνισμα όλα δείχνουν ότι θα αντιμετωπίσει το τρομερότερο και δυσκολότερο αντίπαλο της ζωής του. Ο Χάρι Πόττερ και το Κύπελλο της Φωτιάς είναι η μεταφορά του τέταρτου βιβλίου της σειράς Χάρι Πόττερ και θεωρείται από τους οπαδούς του ως το καλύτερο της σειράς.
Warner Bros.Audio Visual

Βραβευσεις

Υποψήφια για Όσκαρ Καλιτεχνικής Διεύθυνσης 2006

Εχετε δει αυτη τη ταινια; Γραψτε τη γνωμη σας!

Ο Χαρι Ποτερ Και Το Κυπελλο Της Φωτιας (2005)

Οικογενειακές ταινίες του 2005 - Οι καλύτερες οικογενειακές ταινίες του 2005 - Οι καλύτερες ταινίες του 2005