Ο Βασιλιας των Λιονταριων (1994)

Δεν είναι αυτή η ταινία που ψάχνετε; Δείτε επίσης: Ο Βασιλιάς των Λιονταριών (2019)

Έχετε δει αυτή τη ταινία; Γράψτε τη γνώμη σας!

The Lion King

Υπάρχουν πολλά παραπάνω να δείτε απ΄ όσα έχετε ποτέ φανταστεί στο μεγαλειώδες αριστούργημα της Disney Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΩΝ ΛΙΟΝΤΑΡΙΩΝ ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ με νέα επεξεργασία ήχου και εικόνας, ένα ολοκαίνουργιο τραγούδι Morning Report και με νέες σκηνές που δεν έχετε ξαναδεί.
Ανακαλύψτε τώρα τη μαγεία και το μεγαλείο του Βασιλιά των Λιονταριών! Χαράξτε πορεία και ετοιμαστείτε για ένα μοναδικό ταξίδι σε ολόκληρο τον κόσμο.
Απολαύστε τους αγαπημένους ήρωες της Disney και τη βραβευμένη με Oscar μουσική και γνωρίστε από κοντά την ιστορία του μικρού Σίμπα, της μικρού λιονταριού που δεν βλέπει την ώρα να γίνει βασιλιάς.
Διωγμένος από το βασίλειο από τον υστερόβουλο θείο του Σκαρ, ο μικρός Σίμπα υιοθετεί μια ανέμελη στάση ζωής παρέα με τους φίλους του Τίμον και Πούμπα και ξεχνάει τις βασιλικές του υποχρεώσεις.

Καθώς το πεπρωμένο τον καλεί ν αναλάβει τη θέση στον Κύκλο της Ζωής, καλείται να πάρει τη μεγάλη απόφαση να ξαναγυρίσει στο βασίλειό του αντιμετωπίζοντας κατάματα το παρελθόν.
Δείτε, ακούστε κι αισθανθείτε γιατί ο Βασιλιάς των Λιονταριών εξακολουθεί να κυβερνά την καρδιά της και να ψυχαγωγεί ολόκληρη την οικογένεια, προβάλλοντας τα διαχρονικά μηνύματα της φιλίας της, οικογένειας, της εμπιστοσύνης και της ελπίδας.
Walt Disney Pictures

Εχετε δει αυτη τη ταινια; Γραψτε τη γνωμη σας!

Ο Βασιλιας των Λιονταριων (1994)

Παιδικές ταινίες του 1994 - Οι καλύτερες παιδικές ταινίες του 1994 - Οι καλύτερες ταινίες του 1994