Παιζονται συντομα στους κινηματογραφους

Η Νυχτα με τις Μασκες (2018)

Η Laurie Strode Θα κάνει την τελική της αναμέτρηση με τον Michael Myers, τον άντρα με την μάσκα που την στοιχειώνει εδώ και τέσσερις δεκαετίες, από τη νύχτα του Halloween που γλίτωσε από τη δολοφονική του μανία

Ο Αλιγατορας (2006)

Έχετε δει αυτή τη ταινία; Γράψτε τη γνώμη σας!

The Caiman

Ο Μπρούνο Μπονόμο είναι παραγωγός ταινιών. Κατά τη δεκαετία του '70 έκανε αρκετά σουξέ στο χώρο των b-movies, στα οποία πρωταγωνιστούσε η λατρεμένη του σύζυγος, Πάολα. Όμως, η εποχή εκείνη έχει παρέλθει ανεπιστρεπτί.
Πλέον, ο Μπρούνο καλείται να αντιμετωπίσει τα τεράστια χρέη του, καθώς επίσης και τη... σύζυγό του, η οποία θέλει να πάρουν διαζύγιο. Απεγνωσμένος, απελπισμένος, προσπαθεί από κάπου να πιαστεί. Η ευκαιρία φαίνεται να έρχεται μέσα από μια ταινία για τον Χριστόφορο Κολόμβο που θα τον ξελάσπωνε (τουλάχιστον οικονομικά) οριστικά. Η ταινία θα γυριζόταν για λογαριασμό της κρατικής τηλεόρασης RAI.
Όμως, το σχέδιο δεν προχωράει, εξαιτίας της απροθυμίας του σκηνοθέτη που αναλαμβάνει, ο οποίος σύντομα εγκαταλείπει το project. Ταυτόχρονα, η Πάολα φεύγει από το σπίτι! Ο ανώριμος συναισθηματικά Μπρούνο, ξεσπάει. Και ηρεμεί. Και το μάτι του πέφτει σε ένα σενάριο με τον τίτλο «Il caimano».
Και ασυναίσθητα, χωρίς ούτε καν να διαβάσει την πρώτη σελίδα, αποφασίζει να το κάνει ταινία. Βρίσκει τη νεαρή σεναριογράφο - σκηνοθέτιδα που το έγραψε και βάζει όλο του το είναι στην ταινία.
Δεν θα περάσει πολύς καιρός για να καταλάβει πως η ταινία είναι πολιτική και στρέφεται εναντίον του ιταλού πρωθυπουργού, Σίλβιο Μπερλουσκόνι. Μια σειρά από ανυπέρβλητα εμπόδια υψώνονται μπροστά του προκειμένου να μην γυρίσει την ταινία. Εκείνος, όμως, έχοντας χάσει τα πάντα, δεν έχει πλέον να χάσει τίποτε...
Spentzos

Σκηνοθεσια

Εχετε δει αυτη τη ταινια; Γραψτε τη γνωμη σας!

Ευρωπαϊκές ταινίες του 2006 - Οι καλύτερες ευρωπαϊκές ταινίες του 2006 - Οι καλύτερες ταινίες του 2006