Μια Μελισσα τον Αυγουστο (2007)

Έχετε δει αυτή τη ταινία; Γράψτε μια κριτική

A Bee in August

Ο Χάρης είναι ένας πετυχημένος συγγραφέας. Είναι παντρεμένος με την νευρωτική Βασούλα, έχει ως ερωμένη την Μαρία και έχει μια (ετεροθαλή) αδελφή, την Χίλντεγκαρντ, με γερμανικές ρίζες. Οι τέσσερίς τους θα πάνε μαζί διακοπές τον Αύγουστο.
Προκειμένου να κρύψει τις πομπές του, ο Χάρης παρουσιάζει τη Μαρία (η οποία στην πραγματικότητα είναι ψυχίατρος) ως μουγκή γερμανίδα φίλη της αδελφής του. Με κάλυμμα αυτό το τέχνασμα, η παρέα θα οδηγηθεί σε μια απέραντη, απομονωμένη παραλία που δεν μπορείς να φτάσεις αλλιώς, παρά μόνο με μισθωτή βάρκα.
Όλα κυλούν ευχάριστα εκείνο το αυγουστιάτικο πρωινό, μέχρι τη στιγμή που μια μέλισσα τσιμπάει τον αλλεργικό Χάρη! Εκείνος ξαφνικά πρήζεται, τουμπανιάζει και εμφανίζεται διογκωμένος με εντελώς διαφορετική μορφή! Το παραμορφωμένο από την αλλεργία alter ego του εγκαθίσταται ανάμεσα σ αυτόν, τη γυναίκα του και την ερωμένη του!
Η κατάσταση φαίνεται να ξεφεύγει από κάθε έλεγχο: ο Χάρης κινδυνεύει να πεθάνει! Τα κινητά δεν δουλεύουν για να καλέσουν οι υπόλοιποι σε βοήθεια, το πόσιμο νερό είναι λιγοστό, όλα πλέον πάνε στραβά. Κι όχι μόνον αυτό: μια σειρά από καλά κρυμμένα μυστικά και ψέματα βγαίνουν στη φόρα. Πώς θα ολοκληρωθεί η περιπέτεια; Θα επιζήσει ο Χάρης; Και τελικά, ποιος θα υπερισχύσει; Εκείνος ή ο χοντρός άλλος του εαυτός;
Audio Visual

Εχετε δει αυτη τη ταινια; Γραψτε μια κριτικη

Μια Μελισσα τον Αυγουστο (2007)

Οι καλύτερες κωμωδίες - Οι καλύτερες ταινίες του 2007