Παιζονται συντομα στους κινηματογραφους

Bel Canto (2018)

Η Ροξάν Κρος (Τζούλιαν Μουρ), μια διάσημη Αμερικανίδα σοπράνο, ταξιδεύει στη Νότια Αμερική για να δώσει ένα πριβέ κονσέρτο για τα γενέθλια ενός πλούσιου Ιάπωνα βιομήχανου (Κεν Γουατανάμπε). Στην συνάθροιση ...

Μια Καλη Χρονια (2006)

Έχετε δει αυτή τη ταινία; Γράψτε τη γνώμη σας!

A Good Year

Ο χρηματιστής Μαξ Σκίνερ είναι παραδομένος στο κυνήγι του χρήματος. Είναι πολύ καλός στη δουλειά του και δεν έχει ηθικούς ενδοιασμούς: προκειμένου να «κερδίσει» δεν λογαριάζει τίποτα... Ζει μόνος του στο Λονδίνο και πέρα από τη δουλειά του δεν φαίνεται να τον νοιάζει τίποτε άλλο.
Έχει έναν θείο στη Νότια Γαλλία, ο οποίος διαθέτει έναν τεράστιο αμπελώνα και παρασκευάζει κρασί. Όταν ο συγκεκριμένος θείος πεθαίνει, ο Μαξ, ως ο πιο κοντινός συγγενής, είναι ο νόμιμος κληρονόμος της περιουσίας του. Αποφασίζει να πάει στη Νότια Γαλλία, να τακτοποιήσει τις εκκρεμείς υποθέσεις και να πουλήσει το κτήμα: για αυτόν, αποτελεί απλά άλλη μια πηγή κέρδους.
Όμως, τα πράγματα δεν πάνε έτσι όπως τα υπολόγιζε. Καταρχάς, θα συναντήσει δυσκολίες από την τοπική κοινωνία. Κατά δεύτερον, αργά αλλά σταθερά, θα του έρχονται θύμισες από περασμένα καλοκαίρια, όταν ήταν πιτσιρικάς και πέρναγε τις διακοπές του στο συγκεκριμένο κτήμα, γεγονός που θα τον «μαλακώσει». Επίσης, θα γνωρίσει μια όμορφη κοπέλα, την οποία θα ερωτευθεί.
Και, τέλος, μια σέξι καλιφορνέζα από τη Νάπα της Καλιφόρνια, νόθο παιδί του θείου που είχε το κτήμα, διεκδικεί την περιουσία για τον εαυτό της...
Fox 2000 PicturesTwentieth Century Fox Film CorporationOdeon

Εχετε δει αυτη τη ταινια; Γραψτε τη γνωμη σας!

Κωμωδίες του 2006 - Οι καλύτερες κωμωδίες του 2006 - Οι καλύτερες ταινίες του 2006