Γαμο Μπελάδες (2005)

Wedding Crashers

7.0

Υπόθεση: Ο Τζον και ο Τζέρεμι είναι δικηγόροι, φίλοι και ορκισμένοι εργένηδες. Κι έχουν βρει έναν πολύ απλό τρόπο για να εξασφαλίζουν ποικιλία ερωτικών συντρόφων: πηγαίνουν απρόσκλητοι σε γαμήλιες δεξιώσεις!
Το σχέδιό τους λειτουργεί ρολόι μέχρι τη στιγμή που εμφανίζονται στο γάμο της μεγαλύτερης κόρης του Υπουργού Οικονομικών των ΗΠΑ, Κλίαρι, όπου συμβαίνει το αναπάντεχο: ο Τζον ερωτεύεται την αδελφή της νύφης, Κλερ, ενώ ο Τζέρεμι γίνεται στόχος της μικρότερης αδελφής, της Γκλόρια.
Όσο ο Τζον προσπαθεί να γοητεύσει την, αρραβωνιασμένη και έτοιμη να παντρευτεί, Κλερ, ο Τζέρεμι καλείται να αντιμετωπίσει την σεξουαλική πολιορκία τόσο της μητέρας των κοριτσιών, όσο και του γκέι αδελφού τους.

Βαθμολογήστε την ταινία!

Βαθμολογήθηκε

Κριτική ταινίας από τους επισκέπτες

  • Kitty Fly 19/09/2020 13:13

    Το Γαμο-Μπελάδες είναι μια ξεκαρδιστική κωμωδία κυρίως λόγω των υπέροχων ερμηνειών του Owen Wilson και ιδιαίτερα του Vince Vaughn. Ο σκηνοθέτης Ντέιβιντ Ντόμπκιν είναι επίσης αξιοθαύμαστος που έκανε αυτήν την ταινία για δύο πολύ καλούς φίλους που απολαμβάνουν να περνούν το χρόνο τους πηγαίνοντας σε γάμους για να "κυνηγήσουν" γυναίκες. Ο Owen Wilson και ο Vincent Vaughn έκαναν αυτήν την ταινία να αξίζει, λόγω της εξαιρετικής χημείας των κομικών χαρακτήρων που υποδύονται. Οι σκηνές που είναι μαζί, αξίζει να τις δείτε από μόνες τους. Στη ταινία πρωταγωνιστεί επίσης κι ένα αξιόλογο καστ, με τους πιο "συγκρατημένους" Christopher Walken, Rachel McAdams, Isla Fisher και Bradley Cooper που είναι εξίσου εντυπωσιακοί ως υποστηρικτικοί χαρακτήρες. Μερικοί από αυτούς προσφέρουν κάποια κωμική αίσθηση στην ταινία, αλλά τα περισσότερα γέλια προέρχονται από τον Wilson και τον Vaughn καθώς οι χαρακτήρες τους βρίσκονται από τη μια ξεκαρδιστική κατάσταση στην άλλη. Ο ρυθμός είναι κάπως αργός μερικές φορές, αλλά τα υπόλοιπα στη ταινία είχαν λίγα προβλήματα.

    Εντυπωσιάστηκα πολύ με τους ΓαμοΜπελάδες γιατί είναι μια από τις καλύτερες κωμωδίες που έχω δει γενικά. Άρεσε ακόμη και στους γονείς μου, πράγμα που με εξέπληξε πραγματικά. Συνολικά έχει άφθονο χιούμορ και εξαιρετικές παραστάσεις από το καστ (Wilson και ειδικά Vaughn) κάνοντας την μια κωμωδία που αξίζει να δείτε και είναι σίγουρο ότι θα ευχαριστήσει σχεδόν όλους τους οπαδούς αυτού του είδους

Έχετε δει αυτή τη ταινία; Γράψτε μια κριτική
Για να βαθμολογήσετε τη ταινία, η κριτική σας πρέπει να ξεπερνά τους 350 χαρακτήρες