Μπομπ Ο Σφουγγαρακης: Κυνηγι στο Βυθο (1999)

Δεν είναι αυτή η ταινία που ψάχνετε; Δείτε επίσης: Μπομπ Σφουγγαράκης: Σπίτι μου Ανανάκι μου (1999)

Έχετε δει αυτή τη ταινία; Γράψτε τη γνώμη σας!

SpongeBob SquarePants

Ο Μπομπ Σφουγγαράκης και ο Πάτρικ βρίσκουν τον Καλαμάρη που αναρρώνει από ένα ατύχημα με ποδήλατο και αποφασίζουν να τον πάρουν μαζί τους για ψάρεμα τσούχτρας, ώστε να περάσει την καλύτερη μέρα της ζωής του.

Ζητείται βοήθεια
Με τη βοήθεια του καλύτερού του φίλου, Πάτρικ, ο Μπομπ Σφουγγαράκης ξεπερνά τους φόβους του και τελικά υποβάλλει αίτηση ως μάγειρας στον Τραγανό Κάβουρα. Ο Κύριος Καβούρης και ο βοηθός του Καλαμάρης προσκαλούν τον Μπομπ να αποδείξει ότι είναι ικανός για τη συγκεκριμένη θέση.

Τσάι στο Βόλο
Όταν ο Μπομπ Σφουγγαράκης συναντά τη Σάντι για πρώτη φορά, εκείνη τον προσκαλεί στο προστατευμένο από γυαλί σπίτι της. Ο Μπομπ ανακαλύπτει ότι ο βιοθόλος είναι γεμάτος αέρα, ενώ κάνει τα πάντα για να εντυπωσιάσει την καινούργια του φίλη.

Μπουρμπουληθρομηχανή
Ο Μπομπ παρουσιάζει στον Πάτρικ και τον Καλαμάρη το καταπληκτικό του ταλέντο, την τέχνη του να κάνει μπουρμπουλήθρες. Ο Καλαμάρης αρχικά σνομπάρει αυτή την ανόητη ασχολία, αλλά μετά αποδέχεται την πρόσκλησή και προσπαθεί να ξεπεράσει τη δεξιοτεχνία του Μπομπ.Σκισμένο Παντελόνι
Ο Μπομπ Σφουγγαράκης προσπαθώντας να εντυπωσιάσει τη Σάντι στη Μυδοπαραλία, σκίζει κατά λάθος το παντελόνι του. Αρχικά νιώθει ντροπή μέχρι που αντιλαμβάνεται ότι το σκισμένο παντελόνι έχει τρομερή επιτυχία στην παραλία.


Πλαγκτόν
Ο Μπομπ Σφουγγαράκης πέφτει θύμα στην παγίδα του κακού Πλαγκτόν, μικροσκοπικού εχθρού του κυρίου Καβούρη με Ναπολεόντειο σύμπλεγμα. Ο Πλαγκτόν κρύβεται στο κεφάλι του Μπομπ Σφουγγαράκη και ελέγχει τη λειτουργία του εγκεφάλου του.

Άτακτοι γείτονες
Προκειμένου να βρει την ησυχία του, ο Καλαμάρης σχεδιάζει ένα κακόγουστο αστείο στον Μπομπ και τον Πάτρικ, κάνοντάς τους να πιστέψουν ότι δεν είναι πλέον φίλοι μεταξύ τους. Αλλά το αστείο γυρνά μπούμεραγκ στον Καλαμάρη όταν ο Μπομπ και ο Πάτρικ ανταγωνίζονται για το ποιος θα κάνει νέο καλύτερό του φίλο τον Καλαμάρη.


Σχολή Οδήγησης
Είναι πάλι καιρός εξετάσεων στη σχολή οδήγησης της κυρίας Παφ. Ο Μπομπ Σφουγγαράκης προσπαθώντας να περάσει τις εξετάσεις οδήγησης, ζητά βοήθεια από τον Πάτρικ και μαζί καταστρώνουν ένα λαμπρό σχέδιο.

Εχετε δει αυτη τη ταινια; Γραψτε τη γνωμη σας!

Μπομπ Ο Σφουγγαρακης: Κυνηγι στο Βυθο (1999)

Άλλοι κύκλοι της σειράς: Μπομπ ο Σφουγγαράκης - Season 3 (2002), Μπομπ Σφουγγαράκης: Τα Παπούτσια σου Είναι Λυμένα (1999), Μπομπ Σφουγγαράκης: Υπάλληλος του Μήνα (1999), Μπομπ Σφουγγαράκης: Υποβρύχια Οδήγηση (1999), Μπομπ Σφουγγαράκης: Ποιός Μπομπ; Τι Σφουγγαράκης; (1999)

Ταινίες animation του 1999 - Οι καλύτερες ταινίες animation του 1999 - Οι καλύτερες ταινίες του 1999