Ανθρωποκτονια (2005)

Δεν είναι αυτή η ταινία που ψάχνετε; Δείτε επίσης: Ανθρωποκτονία (2009)

Έχετε δει αυτή τη ταινία; Γράψτε τη γνώμη σας!

Drabet

Ο Κάρστεν είναι ένας μεσήλικας καθηγητής κοινωνικών επιστημών στη Δανία. Πρώην μέλος του Κομουνιστικού Κόμματος της χώρας του, διαθέτει ακόμα εκλάμψεις επαναστατικότητας.
Είναι παντρεμένος με τη Νίνα, με την οποία έχει αποκτήσει κι έναν γιο, νιώθει, όμως, εγκλωβισμένος στην αστική του ζωή. Έτσι, συνάπτει εξωσυζυγική σχέση με μια από τις πρώην φοιτήτριές του, την Πιλ.
Η νεαρή και όμορφη Πιλ είναι πολιτική ακτιβίστρια. Ανήκοντας στην "εξωκοινοβουλευτική αριστερά", δείχνει με κάθε ευκαιρία την αντίθεσή της στον αμερικανο-κινούμενο πόλεμο στο Ιράκ. Βανδαλίζοντας με δύο συντρόφους της ένα εργοστάσιο όπλων, θα έρθουν αντιμέτωποι με έναν αστυνομικό φύλακα, τον οποίο θα παρασύρουν με το αμάξι τους και θα τον σκοτώσουν.
Οι τρεις νεαροί "τρομοκράτες" θα συλληφθούν, όμως, όσο δεν αποκαλύπτεται ποιος οδηγούσε το αμάξι, δεν μπορούν να καταδικαστούν και οι τρεις - τουλάχιστον όχι με βάση το νομικό σύστημα της Δανίας.
Ο Κάρστεν μαθαίνει από την έχουσα τύψεις, Πιλ, πως εκείνη οδηγούσε το αμάξι. Την πείθει να μην το αποκαλύψει, την ίδια ώρα που χωρίζει από τη γυναίκα του.Όμως, τα πράγματα δεν πάνε όπως τα υπολογίζει...
Spentzos

Εχετε δει αυτη τη ταινια; Γραψτε τη γνωμη σας!

Ανθρωποκτονια (2005)

Δραματικές ταινίες του 2005 - Οι καλύτερες δραματικές ταινίες του 2005 - Οι καλύτερες ταινίες του 2005