Μάικλ ΠένιαΜάικλ Πένια - Σελίδα 2

Κριτική ταινιών

Αναχώρηση για Παρίσι 15:17 (2018)

Πραγματικά δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψω πόσο χάλια είναι η συγκεκριμένη ταινία της οποίας μάλιστα τη σκηνοθεσία υπογράφει ο clint eastwood. Ο μόνος λόγος που γράφω είναι για να σώσω όσους μπορώ από το να μπουν στον πειρασμό να τη δούνε. Ο τίτλος είναι εντελώς παραπλανητικός, το ίδιο και η εισαγωγή της ταινίας που μας προετοιμάζει για περιπέτεια. Αντί αυτού παρακολουθούμε...

Κριτική από Dvdακιας στις 24/08/2021

Για Πάντα (2020)

Η ταινια ειναι μια πληρης αντιγραφη του τουρκικού Issiz Adam το οποιο και παλι δεν κατάφερε να φτασει. Πολλες διαφημισεις, πολυ μετριοι οι πρωταγωνιστες. Ας δοθουν ευκαιριες σε πιο ικανους ανθρωπους με ταλεντο και ιδεες να κανουν ταινιες. Αδικειται ο ελληνικος κινηματογράφος με αυτα. Ο Τσιμιτσελης και η Γερονικολου ας μεινουν στο instagram.

Κριτική από Κωνσταντίνα στις 12/01/2020

Σκέφτομαι να Βάλω Τέλος (2020)

Τι να πω δε κατάλαβα τίποτα. Η ταινία φαινόταν λίγο κουλη απ'την αρχή αλλά έλεγα κάπως θα μας βάλει ο σκηνοθέτης στο νόημα. Αλλά οι σκηνές γινόντουσαν όλο και πιο ακαταλαβιστηκες και οι διάλογοι των πρωταγωνιστών: "τι θέλει να μας πει ο ποιητής"; Αν κάποιος έπιασε το μήνυμα της ταινίας ας μου το πει και μένα έτσι για να μου φύγει η απορία.. 2 ολόκληρες ώρες απορίας!..

Κριτική από Κωνσταντινα στις 15/10/2020