Σκοτ ΜακΝίλΣκοτ ΜακΝίλ - Ταινίες

Εμφάνιση 1-19 από 19 ταινίες

Κριτική ταινιών

Greyhound: Η Μάχη του Ατλαντικού (2020)

Ήταν απλώς μέτρια, κάτι που αντικατοπτρίζεται στη βαθμολογία μου με 3 αστέρια, η οποία μάλιστα νομίζω ότι είναι γενναιόδωρη. Υπήρχε μια μικρή προσπάθεια σε οποιοδήποτε είδος ανάπτυξης χαρακτήρων. Ο Χανκς έχει κάποιο είδος ερωτικού ενδιαφέροντος που υπονοείται, αλλά μέχρι εκεί. Νόμιζα ότι επρόκειτο να χτίσουν κάποιο δεσμό μεταξύ του καπετάνιου και του μαύρου μάγειρα του, αλλά αυτό...

Κριτική από Φιλιππος στις 27/11/2022

Μία Υπόσχεση (2013)

Υπόσχεται πάθος αλλά αποτραβιέται σαν συνεσταλμενη κοπελίτσα. Υπόσχεται μυστήριο και μετά ξεδιπλώνεται με χασμουρητό. Η φαση της παρατημένης φτωχουλας ...υποτονική και αβέβαιη και η ίδια αν τον ήθελε πραγματικά. Γενικά οι ηθοποιοί θυμιζουν δημοσίους υπαλλήλους που κάνουν το ωράριο τους. Δε μού άρεσε.

Κριτική από Βούλα Μιχαλέα στις 24/08/2020

Η Γυναίκα Βασιλιάς (2022)

Εργαρα από τις λίγες!!! Είναι μια πραγματικότητα που υπήρχε αλλά η δύναμη της ψυχής και του μυαλού φτάνει σε άλλους ορίζοντες!!! Δύσκολα μονοπάτια ζουν οι γυναίκες αλλά χάρη σ' αυτές έχουμε την ελευθερία μας!!!! Λυπάμαι για όσα πέρασαν και όσα περνούν και στη σημερινή εποχή πολλές γυναίκες.... Συγχαρητήρια στους σκηνοθέτες και στους σεναριογράφους!!

Κριτική από Βίκη στις 27/09/2023