Η Μασκα του Φωτος (2003)

Έχετε δει αυτή τη ταινία; Γράψτε τη γνώμη σας!

Bionicle: Mask of Light

Για πρώτη φορά, το Βιονικό Νησί ζωντανεύει σε μια επική ταινία κινουμένων σχεδίων Βιονικό Νησί: Η Μάσκα του Φωτός!Απολαύστε την περιπέτεια που έχει μαγέψει εκατομμύρια παιδιά σε ολόκληρο τον κόσμο. Δείτε το τελευταίο κεφάλαιο της θρυλικής ιστορίας, σε μια ολοκαίνουργια ταινία σχεδιασμένη ολοκληρωτικά σε υπολογιστή.
Ο πιστός Αρχηγός της Φρουράς, Τζάλα και ο καλύτερος του φίλος, ο αυθόρμητος και περιπετειώδης χρονικογράφος Τακούα, ξεκινάνε ένα μακρινό ταξίδι για να βρούνε τον 7ο Τόα, ένα μυστηριώδη φύλακα που θα τους βοηθήσει να προστατεύσουν το νησί τους από τις δυνάμεις του εχθρού.
Ακολουθώντας τις οδηγίες της Μάσκας του Φωτός και με τη βοήθεια των υπόλοιπων έξι Τόα, οι δύο γενναίοι φίλοι θα πρέπει να καταπολεμήσουν τη δύναμη του ρχοντα της Σκιάς, Μακούτα και των πολεμιστών του Ρόξις. Στόχος τους να τους διώξουν από το νησί τους, αλλιώς το νησί Μάτα Νούι θα καταδικαστεί στο Αιώνιο Σκότος. Μη χάσετε την πρώτη ταινία αυτού του φανταστικού θρύλου! Μυστικές δυνάμεις αποκαλύπτονται και ένας νέος ήρωας γεννιέται!

Εχετε δει αυτη τη ταινια; Γραψτε τη γνωμη σας!

Η Μασκα του Φωτος (2003)

Οικογενειακές ταινίες του 2003 - Οι καλύτερες οικογενειακές ταινίες του 2003 - Οι καλύτερες ταινίες του 2003