Ναόμι ΧάριςΝαόμι Χάρις - Ταινίες

Εμφάνιση 1-23 από 23 ταινίες

Κριτική ταινιών

Κούκλες Και Φευγάτες (2024)

Διασκεδαστικό αλλά απογοητευτικό. Είναι μια ταινία B κατηγορίας για ένα άτακτο, περιπετειώδες, λεσβιακό, οδικό ταξίδι, κάτι μεταξύ κωμωδίας-δράματος. Έχει μερικά αστεία κομμάτια, αλλά δεν είναι τόσο διασκεδαστικό και αστείο όσο νόμιζα ότι θα ήταν. Είναι μια ευχάριστη αντίθεση σε σχέση με τις περισσότερεςσοβαρές ταινίες που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή. Η ταινία είχε αυτές τις μεταβάσεις...

Κριτική από ArmAgeddon στις 02/03/2024

Jarhead 3: Η Πολιορκία (2016)

Κάθε sequel του Jarhead και χειρότερο. Αμερικανοί στρατιώτες στη Μέση Ανατολή ενάντια σε φανατικούς τζιχαντιστές. Τόσο πρωτότυπο. Σα να βλέπεις shoot-em up στον υπολογιστή, χωρίς να παίζεις εσύ. Ανύπαρκτο σενάριο, αδιάφοροι (και ίσως κακοί) πρωταγωνιστές, καμία σκηνοθεσία σε μια λαίλαπα πυροβολισμών και σκοτωμών χωρίς νόημα.

Κριτική από ΠαΠι στις 04/07/2018

Απέραντο Γαλάζιο (1988)

Ταινια αριστουργημα με ποιοτικους ηθοποιους κ σεναριο που σε καθηλώνει εως το τελευταιο λεπτο. Τα τοπια υπεροχα, οι σκηνες μεσα στο νερο αρκετα ρεαλιστικες και σεναριο που δε σε αφηνει ασυγκινητο. Ειδικα στο τελος σου περναει μια μαγεια και ενα μυστηριο και σε κανει να περιπλανιεσαι με σκεψεις .Αξιζει να τη δειτε!!

Κριτική από Γιωργος Ξ. στις 25/01/2023