Το Τελευταίο Κόλπο (2004)

After the Sunset

Υπόθεση: Ο Μαξ, έχει στο ενεργητικό του τις μεγαλύτερες ληστείες. Έχει αδυναμία στα ακριβά κοσμήματα, ολοκληρώνει όλες τις δουλειές του αθόρυβα και είναι άψογος επαγγελματίας!
Κάποια στιγμή, όμως, αποφασίζει να απομονωθεί μαζί με τη συνεργάτιδά του Λόλα σε ένα νησί της Καραϊβικής και να διαγράψει το παρελθόν του! Κάθε του κίνηση, όμως, καταγράφεται από τον Σταν, έναν πράκτορα του FBI, ο οποίος έχει ανοιχτούς λογαριασμούς από παλιά, και πιστεύει ότι ο Μάξ σύντομα θα επιστρέψει στο χόμπι του. Κι έχει δίκιο.
Με τον τρόπο του, τον βάζει σε πειρασμό για την μεγαλύτερη κλοπή του αιώνα: ένα διαμάντι της συλλογής του Μεγάλου Ναπολέοντα αξίας 3,5 εκατομμυρίων δολαρίων. Το παιχνίδι γάτας και ποντικιού αρχίζει με απίστευτες συγκρούσεις!

Βαθμολογήστε την ταινία!

Βαθμολογήθηκε

Κριτική ταινίας από τους επισκέπτες

  • ΑΛΕΞ 01/11/2020 15:50

    Το "Το Τελευταίο Κόλπο" σίγουρα δεν είναι μια απαιτητική ταινία και κανένας από εμάς δεν περίμενε να είναι τέτοια. Πάρτε για παράδειγμα τον Pierce Brosnan - έναν υπέροχο σόουμαν και έναν άντρα με αίσθηση του χιούμορ, προσθέστε σέξι όσο ποτέ η Salma Hayek, προσθέστε τον Woody Harrelson σε καλή φόρμα και ολοκληρώστε με ένα αξιοπρεπές σενάριο που δεν παίρνει τον εαυτό του πολύ σοβαρά, ούτε κινδυνεύει από βαρεμάρα και έχετε ένα πολύ διασκεδαστικό βράδυ. Δεν υπάρχουν πολλά να συζητήσουμε για τη ταινία. Έχει πολλές αστείες στιγμές, μερικές φορές είναι ανόητο και αδικαιολόγητο, αλλά δεν έχετε πραγματικά χρόνο να το σκεφτείτε. Χωρίς αμφιβολία δεν είναι η καλύτερη ταινία που έκαναν οι Pierce, Salma ή Woody, αλλά δεν είναι ούτε η χειρότερη. Αν ψάχνετε για μισή ώρα περιστασιακής ψυχαγωγίας με αξιοπρεπείς ερμηνείες, σενάριο και σκηνοθεσία, δείτε το i

Έχετε δει αυτή τη ταινία; Γράψτε μια κριτική
Για να βαθμολογήσετε τη ταινία, η κριτική σας πρέπει να ξεπερνά τους 350 χαρακτήρες