Ολυμπία ΔουκάκηΟλυμπία Δουκάκη - Σελίδα 2

Εμφάνιση 25-22 από 22 ταινίες

Κριτική ταινιών

Drone (2017)

Εκπληκτική ταινία! Μια ταινία που σε κάνει να νιώσεις πραγματικά ότι στη ζωή καμία πράξη μας δεν είναι χωρίς συνέπειες. Η ταινία προβάλλει, επιπλέον, την αξία της οικογένειας και διδάσκει ότι μέσα σε αυτήν πρέπει να κυριαρχεί η αγάπη και η ειλικρίνεια. Και πάνω από όλα μας δείχνει με τρόπο συγκλονιστικό και όχι ηθικοπλαστικό την αξία του να είσαι ΑΝΘΡΩΠΟΣ!

Κριτική από Ιωάννης Γεωργιτζίκης στις 02/05/2023

Ο Κόμης (2023)

Μια αηδία για ανώμαλα κι ανήθικα μυαλά,η υπεροχή του τίποτα με τοποθετηση ιστορικων μορφών σε ένα μπαχαλο μπλέντερ ιδεων του ψυχασθενή πληροφοριοδότη της παγκοσμιοποιημένης καθεστηκυίας τάξης των ανόητων εφευρετών της επικείμενης κολάσεως.Δειτε την και θα με θυμηθείτε την στιγμή εκείνη.

Κριτική από Ηρακλής στις 24/01/2024

Ουδέν Νεώτερον από το Δυτικό Μέτωπο (1979)

Πρόκειται για μια πολύ καλή αντιπολεμική ταινία και προφανώς η πιο διάσημη από όλες. Δείχνει πώς οι νέοι και αφελείς, υποβάλλονται σε πλύση εγκεφάλου για να πιστεύουν ότι κατά κάποιο τρόπο είναι καθήκον τους να σκοτώνουν και να πεθαίνουν. Μεγάλα λόγια όπως Πατρίδα, Κάιζερ, Θεός, Πατριωτισμός. Αλλά στο τέλος υπάρχει μόνο καταστροφή. Αυτό είναι το μάθημα που όλοι πρέπει να λάβουμε...

Κριτική από Ρουτίνος στις 04/01/2024