Stefano CassettiStefano Cassetti - Ταινίες

Κριτική ταινιών

Αγρυπνος στο Σιάτλ (1993)

Πολύ γλυκιά ταινία με εξαιρετικές ερμηνείες και δυο, από τους πιο αγαπημένους μας ηθοποιούς..!!!! Διαχρονική ταινία που όσες φορές και να την δεις αισθάνεσαι το ίδιο ενδιαφέρον και τις ίδιες συγκινήσεις, όπως την πρώτη φορά που θα την είχες δει. Αξίζει σαν ταινία...!!!! Πάρα πολύ καλή..!!!!

Κριτική από ΔΩΡΟΘΕΑ στις 07/01/2020

Justice League (2017)

Πήγα στην ταινία με πολύ χαμηλές προσδοκίες και με εξέπληξε ευχάριστα. Η ταινία ήταν στην πραγματικότητα καλή, όχι πολύ καλή αλλά καλή. Η ιστορία ήταν επίσης εντάξει. Σε κάποια σημεία μάλιστα ξεπέρασε ακόμη και τους Avengers. Δυστυχώς, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης ήταν πολύ σκληρά αυτήν την ταινία. Είδα το Spiderman: Homecoming και δεν κατάλαβα γιατί το έβλεπα. Το Justice League...

Κριτική από Lollipop στις 03/07/2020

Βασικό Ένστικτο 2 (2006)

Αρκετά καλή ταινία. Δεν την είχα δει, γιατί είχα επηρεαστεί από τις αρνητικές κριτικές. Διάβασα εδώ όμως τα σχόλια των αναγνωστών κι αποφάσισα να τη δω. Τελικά το κοινό έχει δίκιο κι όχι οι κριτικοί (αν και υπήρξαν και κάποιοι που έγραψαν συμπαθητικές κριτικές). Συνοψίζω: Βλέπεται όντως αυτόνομα κι έχει αινιγματικό-σκοτεινό τέλος (η απόλυτη ανατροπή).

Κριτική από ΚΡΙΤΙΚΗ στις 26/10/2018