Dino AndradeDino Andrade - Ταινίες

Κριτική ταινιών

Η Γυναίκα Βασιλιάς (2022)

Εργαρα από τις λίγες!!! Είναι μια πραγματικότητα που υπήρχε αλλά η δύναμη της ψυχής και του μυαλού φτάνει σε άλλους ορίζοντες!!! Δύσκολα μονοπάτια ζουν οι γυναίκες αλλά χάρη σ' αυτές έχουμε την ελευθερία μας!!!! Λυπάμαι για όσα πέρασαν και όσα περνούν και στη σημερινή εποχή πολλές γυναίκες.... Συγχαρητήρια στους σκηνοθέτες και στους σεναριογράφους!!

Κριτική από Βίκη στις 27/09/2023

Η Συμφωνία του Λένινγκραντ (2018)

Τον Σεπτέμβριο του 1941, η γερμανική Wehrmacht περικυκλώνει και αποκλείει το Λένινγκραντ, έχοντας σκοπό να εξολοθρεύσει και τους δύο εκατομμύρια κατοίκους του. Κατά τη διάρκεια της πολιορκίας της πόλης, στον μαέστρο Karl Eliasberg ανατίθεται μια απίστευτη αποστολή: περιτριγυρισμένος από τη πείνα, το κρύο και τον θάνατο, πρέπει να πραγματοποιήσει την 7η Συμφωνία του Ντμίτρι Σοστακόβιτς...

Κριτική από Κώστας Α στις 08/09/2020

Το Τσίρκο Του Μυστηρίου (2003)

Μάλλον η καλύτερη σειρά μυστηρίου όλων των εποχων.Βαρυ ψυχολογικο θρίλερ προσωπική εκτίμηση και σε προσωπικό γούστο, το καλύτερο που έχει υπάρξει ποτέ.Δυστηχως η πανάκριβη αυτή παραγωγή δεν έπιασε τα προσδοκώμενα ταμεία , με αποτέλεσμα να μας αφήσει άφωνους και τρελαμενους χωρίς ποτέ να ολοκληρωθεί παρά τα χιλιάδες αιτήματα στην Hbo για την συνέχεια της σειράς.

Κριτική από ΚΩΝΣΤΑΝΤΊΝΟΣ στις 16/02/2024