Ingo NeuhausIngo Neuhaus - Ταινίες

Κριτική ταινιών

Argo (2012)

"Argo F#$% Yourself!!"!!" είναι μια χαρακτηριστική ατάκα από την ταινία. Δράμα, αγωνία και ολίγον κωμωδία. Αυτή είναι μια ταινία που σίγουρα αξίζει τα Όσκαρ που πήρε. Νομίζω πως όλο το πακέτο ήταν ενδιαφέρον και πολύ καλά δοσμένο. Μερικά μέρη φάνηκαν λίγο αργά και ίσως το έσυραν λίγο παραπάνω, αλλά σε γενικές γραμμές μου άρεσε. Ο Ben Affleck είναι καταπληκτικός ως ηθοποιός και σκηνοθέτης....

Κριτική από Κατερίνα στις 27/07/2021

Για Πάντα (2020)

Η ταινια ειναι μια πληρης αντιγραφη του τουρκικού Issiz Adam το οποιο και παλι δεν κατάφερε να φτασει. Πολλες διαφημισεις, πολυ μετριοι οι πρωταγωνιστες. Ας δοθουν ευκαιριες σε πιο ικανους ανθρωπους με ταλεντο και ιδεες να κανουν ταινιες. Αδικειται ο ελληνικος κινηματογράφος με αυτα. Ο Τσιμιτσελης και η Γερονικολου ας μεινουν στο instagram.

Κριτική από Κωνσταντίνα στις 12/01/2020

Drone (2017)

Εκπληκτική ταινία! Μια ταινία που σε κάνει να νιώσεις πραγματικά ότι στη ζωή καμία πράξη μας δεν είναι χωρίς συνέπειες. Η ταινία προβάλλει, επιπλέον, την αξία της οικογένειας και διδάσκει ότι μέσα σε αυτήν πρέπει να κυριαρχεί η αγάπη και η ειλικρίνεια. Και πάνω από όλα μας δείχνει με τρόπο συγκλονιστικό και όχι ηθικοπλαστικό την αξία του να είσαι ΑΝΘΡΩΠΟΣ!

Κριτική από Ιωάννης Γεωργιτζίκης στις 02/05/2023