Alfie Allen

Κριτική ταινιών

Αμερικανικό Εργοστάσιο (2019)

Παρά το ότι από πίσω είναι το ζεύγος Ομπάμα , το ντοκιμαντέρ αυτό θα έπρεπε να παιχτεί σε κάθε σωματείο και να το δεί κάθε εργαζόμενος . Η δυστοπία δεν πρόκειται να έρθει στο μέλλον , είναι εδώ .Η Κίνα είναι η χαρά του σημερινού καπιταλιστή . Δεν ξέρω αν υπάρχει εργατικό κίνημα στην Κίνα που θα έβαζε καινούργιες βάσεις για όλο τον κόσμο ...Αν δεν υπάρχει πάει να πει ότι την έχου...

Κριτική από Ε.Τ. στις 01/09/2019

Πίσω από τις Θυμωνιές (2022)

Πολύ καλή ταινία.Αξιζει να τη δείτε.Σηκωθειτε από τον καναπέ σας και δείτε τι και γιατί συμβαίνει στα βόρεια σύνορα μας..Φοβερή σκηνοθεσία που παρουσιάζει τους 3 πρωταγωνιστές ξεχωριστά και ταυτόχρονα το έργο τρέχει.Νεες ιδέες από ανθρώπους που προφανώς έχουν σπουδάσει πολύ το αντικείμενο τους.Μπραβο και στους ηθοποιούς που ενσωμάτωσαν τους ρόλους τους.Αναστασια φοβερή.

Κριτική από Δημητρης στις 26/01/2023

Ο Εξορκισμός Της Έμιλυ Ρόουζ (2005)

Φοβερή !!!!! Πολύ τέλεια σκηνική παρουσία με αληθινά εφέ και πολύ διαπεραστικά!!! Αληθινή ιστορία!!!! Οι ηθοποιοί το συναίσθημα που δημιουργείτε διαπερνά την ψυχή σου… και έχεις φόβο και λύπη για την ταλαιπωρία αυτής της κοπέλας που πέρασε τόσο άσχημα…….!!! Στον κάθε έναν μπορεί να συμβει και να περάσει αυτό το μαρτύριο…. αλλά η δύναμη της πίστης στον Θεό όλα τα νικά !!!!

Κριτική από Γιώργος στις 18/02/2024