Δεν βρέθηκαν ταινίες με αυτά τα κριτήρια

Κριτική ταινιών

Η Γυναίκα Βασιλιάς (2022)

Εργαρα από τις λίγες!!! Είναι μια πραγματικότητα που υπήρχε αλλά η δύναμη της ψυχής και του μυαλού φτάνει σε άλλους ορίζοντες!!! Δύσκολα μονοπάτια ζουν οι γυναίκες αλλά χάρη σ' αυτές έχουμε την ελευθερία μας!!!! Λυπάμαι για όσα πέρασαν και όσα περνούν και στη σημερινή εποχή πολλές γυναίκες.... Συγχαρητήρια στους σκηνοθέτες και στους σεναριογράφους!!

Κριτική από Βίκη στις 27/09/2023

Η Δύναμη της Πίστης (2019)

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΤΑΙΝΙΑ ΜΕ ΒΑΘΥ ΝΟΗΜΑ. Μακαρι αυτη η ταινια να επιρεασει τους ανθρωπους πραγματικα και να αποδεκτουν τον θεο στην ζωη τους γιατι πραγματικα μπορει να κανει θαυματα οπως σε αυτο το παιδει αρκει να εχουμε επιμονη και πιστη σε αυτον και να ακουμπαμε πανω του οτι προβλημα εχουν. Μπραβο στους δημιουργους της και ευχομαι να αγγιξει καρδιες για πραγματικα αξιζει.

Κριτική από Αναστασια στις 30/03/2020

Κινγκ Κονγκ (2005)

Η αλήθεια είναι πως ήμουν σκεπτικός για το αν θα δω την ταινία ή όχι, γιατί αν έχει δει κάποιος την πρωτότυπη του 1933 δύσκολα συμβιβάζεται με οποιοδήποτε remake. Η αρχή της ταινίας που διαδραματιζόταν μέσα στο καράβι δε με βοήθησε να αλλάξω γνώμη. Μέχρι το σημείο που οι ιθαγενείς προσφέρουν τη Ναόμι Γουοτς ως θυσία στον Κινγκ Κονγκ. Από αυτό το σημείο και μετά άλλαξαν τα πάντα...

Κριτική από Editorial στις 22/07/2019