Παιζονται συντομα στους κινηματογραφους

Αλιτα: Ο Άγγελος της Μαχης (2018)

Μια γεμάτη δράση ιστορία του ταξιδιού μιας νέας γυναίκας για να ανακαλύψει την αλήθεια του ποια είναι και του αγώνα της για να αλλάξει τον κόσμο

The Prestige (2006)

Έχετε δει αυτή τη ταινία; Γράψτε τη γνώμη σας!

The Prestige

Αγγλία, βικτοριανή εποχή. Η αλλαγή του αιώνα βρίσκει το Λονδίνο ταχέως μεταβαλλόμενο. Σε μια εποχή που οι μάγοι είναι είδωλα και διασημότητες, με την υψηλότερη δυνατή αίγλη, δυο νέοι μάγοι ξεκινούν για να χαράξουν τη δική τους πορεία προς τη δόξα.

Ο λαμπερός, εκλεπτυσμένος Ρόμπερτ Αντζίερ είναι ένας ταλαντούχος διασκεδαστής ενώ ο απότομος και «απολίτιστος» λφρεντ Μπόρντεν είναι μια δημιουργική ιδιοφυΐα που του λείπει, όμως, το στυλ και ο αέρας να αναδεικνύει τις μαγικές του ιδέες. Ξεκινούν την πορεία τους ως φίλοι και συνεργάτες, ως βοηθοί ενός άλλου μάγου. Αλλά, όταν το μεγαλύτερό τους τρικ έχει μοιραία κατάληξη, γίνονται αιώνιοι εχθροί.

Ξεκινούν μια ατέρμονη σύγκρουση δυνάμεων και ικανοτήτων που μετασχηματίζεται σταδιακά σε μια κλιμακούμενη αντιπαράθεση μαγικών τρικ και σε μια άπληστη δίψα να αποκαλύψουν, ο καθένας, τα μυστικά του αντιπάλου του. Καθώς οι δύο αξιόλογοι άνδρες αντιπαραβάλουν την τόλμη απέναντι στην επιθυμία, το θέαμα απέναντι στην επιστήμη και τη φιλοδοξία έναντι της φιλίας, οι συνέπειες είναι επικίνδυνες, θανάσιμες και παραπλανητικές.

Με κάθε νέο κόλπο, σε κάθε καινούργια παράσταση, ο ανελέητος ανταγωνισμός τους μεγαλώνει, ξεπερνώντας κάθε όριο, χρησιμοποιώντας ακόμα και τις ακατέργαστες, νέες δυνάμεις του ηλεκτρισμού και την επιστημονική ευφυΐα του Νίκολα Τέσλα, την ίδια στιγμή που εξαιτίας των πράξεών τους, οι ζωές των ανθρώπων γύρω τους, αλλά και οι δικές τους, κρέμονται από μια λεπτή κλωστή...
Warner Bros.Touchstone PicturesAudio Visual

Βραβευσεις

Υποψήφια για Όσκαρ Καλύτερης Φωτογραφίας 2007 (Wally Pfister)
Υποψήφια για Όσκαρ Καλιτεχνικής Διεύθυνσης 2007

Σκηνοθεσια

Εχετε δει αυτη τη ταινια; Γραψτε τη γνωμη σας!

Θρίλερ του 2006 - Τα καλύτερα θρίλερ του 2006 - Οι καλύτερες ταινίες του 2006