Παιζονται συντομα στους κινηματογραφους

Ανυπακοη (2017)

Μια γυναίκα επιστρέφει στην αυστηρά Ορθόδοξη Εβραϊκή της πατρίδα μετά τον θάνατο του ραβίνου πατέρα της και ταράζει τα νερά της ήσυχης κοινωνίας με το ενδιαφέρον που δείχνει σε μια παιδική της φίλη

Οικογενειακα Μυστικα (2004)

Δεν είναι αυτή η ταινία που ψάχνετε; Δείτε επίσης: Οικογενειακά Μυστικά (2004)

Έχετε δει αυτή τη ταινία; Γράψτε τη γνώμη σας!

Imaginary Heroes

Μία οικογενειακή τραγωδία συνταράσσει την οικογένεια Τράβις. Ο έφηβος γιος Τιμ (Εμίλ Χιρς), το μαύρο πρόβατο της οικογένειας, βιώνει τη ζωή του σαν εφιάλτη. Ο πατέρας Μπεν (Τζεφ Ντάνιελς) αρχίζει να φέρεται στα παιδιά του και τη γυναίκα του σα να είναι άγνωστοι και αποδεσμεύεται τελείως από τον κόσμο γύρω του, ενώ η μητέρα Σάντι (Σιγκούρνι Γουίβερ) αρχίζει να καπνίζει χόρτο και να αφήνεται, επιδεικνύοντας σαρκασμό προς τα πάντα γύρω της. Εν τω μεταξύ, εξαπολύει πόλεμο με τον γείτονά τους γύρω από κάποια καλά κρυμμένα μυστικά που απειλούν να βγουν στην επιφάνεια συντρίβοντας την οικογένεια για πάντα.

Με πάθος, αιχμηρό χιούμορ και το σκάψιμο βαθιά μέσα στους χαρακτήρες, το "Ιmaginary Heroes" είναι μία ταινία για το τι τελικά σημαίνει να είσαι μέλος μίας οικογένειας - τα θετικά, τα αρνητικά στοιχεία και όλα τα ενδιάμεσα.
Sony Pictures ClassicsOdeon

Εχετε δει αυτη τη ταινια; Γραψτε τη γνωμη σας!

Κωμωδίες του 2004 - Οι καλύτερες κωμωδίες του 2004 - Οι καλύτερες ταινίες του 2004