Renato De Maria - Ταινίες

Κριτική ταινιών

Το Φάντασμα της Όπερας (2004)

Καταπληκτική !!! Η μουσική του δημιουργού Andrew Loyd Weber η σκηνοθεσία και οι φωνές των ηθοποιών σε ταξιδεύουν σε ένα κόσμο μαγικό. Όσοι αγαπούν τα μιούζικαλ αυτήν την ταινία θα την λατρέψουν !!! Η μεγάλη έκπληξη ο Τζεραρτν Μπάτλερ τόσο υποκριτικά όσο και φωνητικά !!! Το ενδιαφέρον στην πλοκή παραμένει αμείωτο από το πρώτο λεπτό μέχρι το τελευταίο.

Κριτική από Δημοσθένης στις 28/12/2023

Γλυκιά Ήβη 3: Η Νέα Αποπλάνηση (1997)

Η ταινία είναι η τρίτη στη σειρά "Poison Ivy" και ακολουθεί την Ivy, μια νεαρή γυναίκα που χρησιμοποιεί τη σεξουαλική της έλξη για να εκδικηθεί την οικογένεια της. Η ταινία δεν έλαβε ιδιαίτερα θετικές κριτικές από τους κριτικούς, με πολλούς να τη θεωρούν μια αδύναμη επανάληψη των προηγούμενων ταινιών της σειράς. Ωστόσο, η Jaime Pressly απέσπασε θετικά σχόλια για την ερμηνεία της...

Κριτική από Ρουτίνος στις 19/02/2023

Jarhead 3: Η Πολιορκία (2016)

Κάθε sequel του Jarhead και χειρότερο. Αμερικανοί στρατιώτες στη Μέση Ανατολή ενάντια σε φανατικούς τζιχαντιστές. Τόσο πρωτότυπο. Σα να βλέπεις shoot-em up στον υπολογιστή, χωρίς να παίζεις εσύ. Ανύπαρκτο σενάριο, αδιάφοροι (και ίσως κακοί) πρωταγωνιστές, καμία σκηνοθεσία σε μια λαίλαπα πυροβολισμών και σκοτωμών χωρίς νόημα.

Κριτική από ΠαΠι στις 04/07/2018