Nate Parker - Ταινίες

Κριτική ταινιών

Φύλακας Αδερφός (2021)

Τι είναι ο Φύλακας Αδερφός; Είναι μια τόσο απλή και ταυτόχρονα τέλεια ταινία. Ο κινηματογράφος δεν είναι μόνο παραγωγές εκατομμυρίων για γραφικά και μεγάλα ονόματα. Άλλα ένα απλό, καλό σενάριο, ρεαλιστικοί χαρακτήρες και διάλογοι. Η ταινία καταπιάνεται με ένα ενδιαφέρον και σημαντικό θέμα, στέλνει ένα πολύ ισχυρό μήνυμα και ρίχνει φως σε μια θλιβερή καταθλιπτική πραγματικότητα....

Κριτική από Μαρίκα στις 17/02/2022

Η Γυναίκα Βασιλιάς (2022)

Εργαρα από τις λίγες!!! Είναι μια πραγματικότητα που υπήρχε αλλά η δύναμη της ψυχής και του μυαλού φτάνει σε άλλους ορίζοντες!!! Δύσκολα μονοπάτια ζουν οι γυναίκες αλλά χάρη σ' αυτές έχουμε την ελευθερία μας!!!! Λυπάμαι για όσα πέρασαν και όσα περνούν και στη σημερινή εποχή πολλές γυναίκες.... Συγχαρητήρια στους σκηνοθέτες και στους σεναριογράφους!!

Κριτική από Βίκη στις 27/09/2023

Ευτυχία (2019)

ΦΟΒΕΡΗ ΤΑΙΝΙΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΙ.ΦΟΒΕΡΕΣ ΕΡΜΗΝΙΕΣ .ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΦΟΒΕΡΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ.ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΔΩ ΘΑ ΒΓΕΙ ΣΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΛΑΜΠ? ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΤΗΝ ΔΩ .ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΡΑΒΕΥΤΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΙΑ ΤΑΙΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΜΕΝΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗ ΚΑΡΔΙΑ ΜΠΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ.

Κριτική από ΓΕΩΡΓΙΑ στις 13/05/2020