Bob Degus - Ταινίες

Κριτική ταινιών

Γλυκειά Τσάριτυ (1969)

Υπέροχη ταινία και ερμηνείες σε ένα από τα πιο εμβληματικά μιούζικαλ όλων των εποχών! Αθάνατα τραγούδια, απολαυστικό σενάριο, σαρκασμός, υπέροχη φωτογραφία και εικόνες της Νέας Υόρκης, η πρωτεύουσα του αμερικανικού ονείρου που τελικά ματαιώνει τα φιλόδοξα όνειρα πολλών κατοίκων της. Υπέροχες οι χορογραφίες του Bob Fosse και η ερμηνεία της Shirley Mclaine.

Κριτική από Theo musical στις 25/08/2023

Θα Κλέψω τη Νύφη (2008)

Πόσες φορές πια θα δούμε παράλληλες ρομαντικές ιστορίες που εξελίσσονται στη Νέα Υόρκη με τις ίδιες ανατροπές και το ίδιο happy ending; Και με τους ίδιους ηθοποιούς μάλιστα! Η ταινία κυκλοφόρησε το 2008 όταν ήδη είχαν βγει αρκετές τέτοιου είδους ταινίες. Παραμένοντας η συνταγή βαρετή αλλά επιτυχημένη μέχρι σήμερα έχουν κυκλοφορήσει άλλες τόσες. Προσωπικά πιστεύω ότι αν κάποιος έχει...

Κριτική από SeriousSeries στις 06/09/2020

Σκέφτομαι να Βάλω Τέλος (2020)

Τι να πω δε κατάλαβα τίποτα. Η ταινία φαινόταν λίγο κουλη απ'την αρχή αλλά έλεγα κάπως θα μας βάλει ο σκηνοθέτης στο νόημα. Αλλά οι σκηνές γινόντουσαν όλο και πιο ακαταλαβιστηκες και οι διάλογοι των πρωταγωνιστών: "τι θέλει να μας πει ο ποιητής"; Αν κάποιος έπιασε το μήνυμα της ταινίας ας μου το πει και μένα έτσι για να μου φύγει η απορία.. 2 ολόκληρες ώρες απορίας!..

Κριτική από Κωνσταντινα στις 15/10/2020