Beau DremannBeau Dremann - Ταινίες

Κριτική ταινιών

Για Πάντα (2020)

Αγαπώ πολύ τον Γιάννη Τσιμιτσέλη και την Κατερίνα Γερονικολου και θα ήθελα πολύ να δω αυτήν την ταινία.Βεβαια νομίζω πως απαγορεύεται για τα παιδιά και είμαι μόλις 12 ετών.Θα προσπαθήσω να πείσω τη μαμά μου να πάμε αλλά δεν το βλέπω.Πσντως ότι και να γίνει εγώ θα τους στηρίζω και θα τους αγαπάω ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!!!

Κριτική από Αργυρω στις 15/12/2019

Όταν ο Νικ Ερωτεύτηκε τη Νόρα (2008)

Ο Νικ, ενός αφελής και ανασφαλής έφηβος ερωτεύεται τη Νόρα, μιαν εξωστρεφή κοπέλα με πολύ αυτοπεποίθηση. Μετά από μια σειρά από περιπέτειες και μπλεξίματα, αν και πολύ διαφορετικοί χαρακτήρες, ο Νικ και η Νόρα ανακαλύπτουν ότι έχουν περισσότερα κοινά από ό,τι φαντάζονταν και αρχίζουν να αναπτύσσουν μια ειλικρινή σχέση. Η ταινία έγινε γνωστή κυρίως για την επιλογή της μουσικής της...

Κριτική από Κατερίνα στις 15/06/2023

Drone (2017)

Εκπληκτική ταινία! Μια ταινία που σε κάνει να νιώσεις πραγματικά ότι στη ζωή καμία πράξη μας δεν είναι χωρίς συνέπειες. Η ταινία προβάλλει, επιπλέον, την αξία της οικογένειας και διδάσκει ότι μέσα σε αυτήν πρέπει να κυριαρχεί η αγάπη και η ειλικρίνεια. Και πάνω από όλα μας δείχνει με τρόπο συγκλονιστικό και όχι ηθικοπλαστικό την αξία του να είσαι ΑΝΘΡΩΠΟΣ!

Κριτική από Ιωάννης Γεωργιτζίκης στις 02/05/2023