John PhilbinJohn Philbin - Ταινίες

Κριτική ταινιών

Απέραντο Γαλάζιο (1988)

Ταινια αριστουργημα με ποιοτικους ηθοποιους κ σεναριο που σε καθηλώνει εως το τελευταιο λεπτο. Τα τοπια υπεροχα, οι σκηνες μεσα στο νερο αρκετα ρεαλιστικες και σεναριο που δε σε αφηνει ασυγκινητο. Ειδικα στο τελος σου περναει μια μαγεια και ενα μυστηριο και σε κανει να περιπλανιεσαι με σκεψεις .Αξιζει να τη δειτε!!

Κριτική από Γιωργος Ξ. στις 25/01/2023

Το Τέλος του Κόσμου (2013)

Το "Τέλος του Κόσμου" είναι μια ευχάριστη κωμωδία με ένα ενδιαφέρον προσανατολισμό προς την επιστημονική φαντασία. Η σκηνοθεσία του Edgar Wright είναι καταπληκτική και οι ερμηνείες του καστ είναι εξαιρετικές, ενώ ο σεναριακός συνδυασμός του Wright και του Simon Pegg δίνει χαρακτήρα και βάθος στους χαρακτήρες και στην ιστορία. Η ταινία παίζει με τα κλισέ των ταινιών επιστημονικ...

Κριτική από Ρουτίνος στις 19/02/2023

Πίσω από τις Θυμωνιές (2022)

Πολύ καλή ταινία.Αξιζει να τη δείτε.Σηκωθειτε από τον καναπέ σας και δείτε τι και γιατί συμβαίνει στα βόρεια σύνορα μας..Φοβερή σκηνοθεσία που παρουσιάζει τους 3 πρωταγωνιστές ξεχωριστά και ταυτόχρονα το έργο τρέχει.Νεες ιδέες από ανθρώπους που προφανώς έχουν σπουδάσει πολύ το αντικείμενο τους.Μπραβο και στους ηθοποιούς που ενσωμάτωσαν τους ρόλους τους.Αναστασια φοβερή.

Κριτική από Δημητρης στις 26/01/2023