Ruth GordonRuth Gordon - Ταινίες

Κριτική ταινιών

Ναβάλνι (2022)

Για την ιστορία: Ο Αλεξέι Ναβάλνι είναι Ρώσος πολιτικός και ακτιβιστής. Ήταν ο αρχηγός της αντιπολίτευσης στη Ρωσία και έχει κατηγορηθεί από τις ρωσικές αρχές για ποινικές πράξεις. Τον Αύγουστο του 2020, ο Ναβάλνι δηλητηριάστηκε και μεταφέρθηκε εκτάκτως σε Γερμανικό νοσοκομείο για ιατρική περίθαλψη. Η αποδοχή του ως ασύλου στη Γερμανία και η δημόσια πίεση που ασκήθηκε ενάντια στη...

Κριτική από Carpe Diem στις 15/06/2023

Η Μικρή Μάγισσα (2018)

Η μικρή μάγισσα του Οτφριντ Προισλερ έγινε ταινία. Απ τις ομορφότερες ιστορίες για παιδιά και όσους είναι ακόμα έγινε μια εκπληκτική ταινία, απολαυστική υπέροχα ατμοσφαιρική και συνεπής στο ύφος του βιβλίου. Ευχαριστούμε για τα μαγικά λεπτά που μας χάρισε βάζοντας μας στον κόσμο της που δεν γινόταν να ήταν καλύτερα φτιαγμένος.

Κριτική από Dora Cont στις 02/09/2022

Για Πάντα (2020)

Η ταινια ειναι μια πληρης αντιγραφη του τουρκικού Issiz Adam το οποιο και παλι δεν κατάφερε να φτασει. Πολλες διαφημισεις, πολυ μετριοι οι πρωταγωνιστες. Ας δοθουν ευκαιριες σε πιο ικανους ανθρωπους με ταλεντο και ιδεες να κανουν ταινιες. Αδικειται ο ελληνικος κινηματογράφος με αυτα. Ο Τσιμιτσελης και η Γερονικολου ας μεινουν στο instagram.

Κριτική από Κωνσταντίνα στις 12/01/2020