Raphael BonacchiRaphael Bonacchi - Ταινίες

Κριτική ταινιών

Το Τσίρκο Του Μυστηρίου (2003)

Μάλλον η καλύτερη σειρά μυστηρίου όλων των εποχων.Βαρυ ψυχολογικο θρίλερ προσωπική εκτίμηση και σε προσωπικό γούστο, το καλύτερο που έχει υπάρξει ποτέ.Δυστηχως η πανάκριβη αυτή παραγωγή δεν έπιασε τα προσδοκώμενα ταμεία , με αποτέλεσμα να μας αφήσει άφωνους και τρελαμενους χωρίς ποτέ να ολοκληρωθεί παρά τα χιλιάδες αιτήματα στην Hbo για την συνέχεια της σειράς.

Κριτική από ΚΩΝΣΤΑΝΤΊΝΟΣ στις 16/02/2024

Αγρυπνος στο Σιάτλ (1993)

Πολύ γλυκιά ταινία με εξαιρετικές ερμηνείες και δυο, από τους πιο αγαπημένους μας ηθοποιούς..!!!! Διαχρονική ταινία που όσες φορές και να την δεις αισθάνεσαι το ίδιο ενδιαφέρον και τις ίδιες συγκινήσεις, όπως την πρώτη φορά που θα την είχες δει. Αξίζει σαν ταινία...!!!! Πάρα πολύ καλή..!!!!

Κριτική από ΔΩΡΟΘΕΑ στις 07/01/2020

Το Ημερολόγιο της Μπρίτζετ Τζόουνς (2001)

Αν και γυρισμένη στην Αγγλία, το θέμα και τα συναισθήματα των θεατών σε όλο τον κόσμο πρέπει να είναι καθολικά. Η πλοκή έμεινε αρκετά πιστή στο βιβλίο με μερικές εξαιρέσεις, αλλά ο τόνος παρέμεινε ο ίδιος. Όταν το είδα στο σινεμά, υπήρχαν πολλοί άντρες ανάμεσα στου θεατές που έμοιαζαν να τους έχουν σύρει εκεί, αλλά 5 λεπτά μετά γελούσαν τόσο δυνατά, το ίδιο με τις γυναίκες. Αυτή...

Κριτική από Μαρίκα στις 11/01/2021