Felipe VielFelipe Viel - Ταινίες

Κριτική ταινιών

Όταν ο Μαρξ Συνάντησε τον Ένγκελς (2017)

Λαμβάνοντας υπόψη τα ενδιαφέροντά μου, θα ήταν πολύ δύσκολο για μένα να μην απολαύσω αυτήν την ταινία, οπότε ίσως να μην είμαι ο πιο ουδέτερος κριτής της αξίας της. Θα έλεγα ότι αυτή είναι μια καλή βιογραφική ταινία, αλλά και η λιγότερο ενδιαφέρουσα ταινία που έχω δει από τον σκηνοθέτη Raul Peck. Αν το Χόλιγουντ έφτιαχνε μια βιογραφική ταινία του Μαρξ και του Ένγκελς, κάτι που δεν...

Κριτική από Αυγερινός στις 16/03/2021

Η Ζωή Είναι Ωραία (1997)

Υπέροχη ταινία. Η καλύτερη της τελευταίας 25ετίας! Από σύλληψη, παίξιμο, σενάριο, ένα θαύμα! Σε κάνει και γελάς, αλλά συγχρόνως σε συγκινεί τόσο γλυκά... Τέτοιες ταινίες σπανίζουν! Η δε μουσική του ανεπανάληπτη. Η συνεργασία Πιοβάνι - Μπενίνι έκανε το θαύμα της! Θα την έχω δει πάνω από δέκα φορές!

Κριτική από Βασίλης Αναστασιάδης στις 06/09/2022

Η Γυναίκα Βασιλιάς (2022)

Εργαρα από τις λίγες!!! Είναι μια πραγματικότητα που υπήρχε αλλά η δύναμη της ψυχής και του μυαλού φτάνει σε άλλους ορίζοντες!!! Δύσκολα μονοπάτια ζουν οι γυναίκες αλλά χάρη σ' αυτές έχουμε την ελευθερία μας!!!! Λυπάμαι για όσα πέρασαν και όσα περνούν και στη σημερινή εποχή πολλές γυναίκες.... Συγχαρητήρια στους σκηνοθέτες και στους σεναριογράφους!!

Κριτική από Βίκη στις 27/09/2023