Niko GuardadoNiko Guardado - Ταινίες

Κριτική ταινιών

Το Τσίρκο Του Μυστηρίου (2003)

Μάλλον η καλύτερη σειρά μυστηρίου όλων των εποχων.Βαρυ ψυχολογικο θρίλερ προσωπική εκτίμηση και σε προσωπικό γούστο, το καλύτερο που έχει υπάρξει ποτέ.Δυστηχως η πανάκριβη αυτή παραγωγή δεν έπιασε τα προσδοκώμενα ταμεία , με αποτέλεσμα να μας αφήσει άφωνους και τρελαμενους χωρίς ποτέ να ολοκληρωθεί παρά τα χιλιάδες αιτήματα στην Hbo για την συνέχεια της σειράς.

Κριτική από ΚΩΝΣΤΑΝΤΊΝΟΣ στις 16/02/2024

Aquaman (2018)

Μια σκέτη, παιδιάστικης αντίληψης ανοησία που κατάφερα να παρακολουθήσω μέχρι την 1 ώρα και 15 λεπτά. Και πολύ ξόδεψα από τον χρόνο μου!... Κρίμα για το κάστινγκ και το τρέιλερ το οποίο ενώ σε προϊδέαζε για κάτι καλό ή έστω συμπαθητικό ώστε να ξεχαστείς για μια ώρα και τρία τέταρτα, απεναντίας κάτι τέτοιο δεν ίσχυσε με τίποτα.

Κριτική από Cinefile στις 06/01/2020

Μαλένα (2000)

Το Malena είναι μια όμορφη και πολύ συγκινητική ταινία. Είναι ένας αριστοτεχνικός συνδυασμός τοποθεσιών, ήχων και χρωμάτων. Οι δύο κορυφαίοι ηθοποιοί (Monica Bellucci και Giuseppe Sulfaro) είναι απλά εξαιρετικοί σε αυτό που υποτίθεται ότι μεταδίδουν σε αυτήν την ταινία. Εκτός από την πραγματικά μεγαλοπρεπή κομψότητά της, η Monica Bellucci επενδύει τον χαρακτήρα της (Malena) με μια...

Κριτική από Άννα στις 29/07/2021